Ma voltam állásinterjún és annyira izgultam hogy össze vissza beszéltem vagy nem tudtam mit mondjak. Most mit gondolnak rólam? Mit csináljak
Azt mondta a férfi hogy holnap menjek be még beszélünk de én ezt utalom tuti megint izgulni fogok.
Úgy nézett rám mintha bolond lennék. Nagyon szégyenlem már magam
21 éves vagyok
Annál rosszabb nem történhet, mint hogy nem vesznek föl.
De ha netán az izgulásod miatt nem vesznek föl, akkor is legalább gyakoroltad ezt. Majd a sokadik alkalommal nem fogsz izgulni ennyire.
De én biztatnálak: ha holnap folytatódik, akkor reményteljes jelölt vagy. Ha annyira rosszul szerepeltél volna ma előtte, akkor nem hívna be újra.
Egyszer ilyen nekem is volt, nem is vettek fel.
Azt mondták, elteszik az önéletrajzomat, azt gondoltam: "Kamu."
Nem volt az, 2,5 hónap után felhívtak, hogy jönnèk-e, de akkor már máshol dolgoztam.
Úgyhogy ez nem a világ vége, nyugi!
Remélem azóta kialudtad magadat, mert az egyik legfontosabb a kipihentség. Mostmár nagyjából tudod, mit kérdezhetnek, arra csak röviden, tömören, célzottan válaszolj. Előtte vagy csokit, vagy szőlőcukrot egyél, az segít a gondolkodásban. Nyugi.
Minden állásinterjú egy tanulófázis is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!