Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért csinálják ezt egyes...

Miért csinálják ezt egyes emberek?

Figyelt kérdés

Néha a munka helyemen azt veszem észre, hogy mintha egyes emberek nem akarják elfogadni azt , hogy én milyen vagyok.

Mintha valaki elfogadná valaki nem , mert valamiért vagy megváltoztatni akar vagy csak azt akarja elérni, hogy ő végette ne csináljak én valamit. Miért csinálják ezt egyes emberek?

Ennyire nem tudnak elfogadni dolgokat?

Vagy ha esetleg kicsit büszke is vagyok magamra akkor az a baj, hogy büszke vagyok majd jönne a kérdés, hogy mire.

Vagy pedig ha nem is vagyok büszke akkor meg az a baj , hogy szerény vagyok és nincs elég önbizalmam, bátorsàgom a dolgokhoz.

Én meg mintha a munka helyemen nem mernék a nálam idősebbekkel fellépni , ha meg is védeném magam , mert egy az úgyis lettem nevelve , tanitva.

De ha nem védem meg magam akkor miért nem?

Olyankor próbálnék érettebben viselkedni de viszont ha ki is állnék magamért akkor próbálnám úgy, hogy ne bántsam illetve sértsem meg az illetőt meg olyankor bennem van az is , hogy milyen tiszteletlen vagyok velük szembe plusz valamikor én is úgy vagyok vele , hogy illetlenség lenne és tiszteletlenség is.

Előre is köszönöm

2023. okt. 31. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Figyelj. Szarj le mindent ez a van sapka nincs sapka szindroma mikor bekerülsz fiatalként egy melo helyre.

Felvettek? Dolgozol? Jól csinálod? Ők a főnökeid? Kapja be mindenki te is ugyan olyan szinten vagy mint ok !

2024. márc. 15. 21:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Sőt így utólag írva ide szerintem még jobb is voltam náluk inkább feltörekvő voltam aztán szerintem nehezen tudták elviselni, hogy jobb vagyok náluk és , hogy miért nem mondom el nekik azt , hogy hogyan csinálom vagy pl a kis titkaimat elmondani nekik. Minek nem rájuk tartozik levannak tojva. De egyébként is már nem dolgozom ott az már szinte a múlté annyi , hogy néha a múlt felüti fejét mert a feleségem meg ott dolgozik 😁 de hát na van ilyen ilyen az élet változékony egyszer ilyen egyszer olyan
2024. márc. 21. 20:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként meg részben igazad van. De a többit most ha elkezdeném elemezgetni valószínűleg kicsit hosszú regényt írnék le de majd talán egyszer írok arról egy könyvet, hogy akkor és ott milyen volt az élet
2024. márc. 21. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!