99% hogy Covidos vagyok, jeleztem a főnökömnek aki annyit mondott hogy holnapra gyógyuljak meg. Mit csináljak, normális ez?
Oke, hogy mar nem halalos meg sulyos lefolyasu, de nekem 40 fokos lazam volt, a ferjem meg negy napig nem tudott labra allni.
Primitiv allat a fonok, nem zavarja, hogy majd az egesz munkahely beteg lesz es be is zarhattok.
Finoman szóval leszarja, mindegy csak meglegyen az embere!
Ő se gondolja komolyan, csak gondolom ideges, neked viszont az egészséged és az életed múlhat rajta! Inkább te szard le őt, az egészségnél és az életednél nincs fontosabb. Tedd meg a szükséges intézkedéseket hogy "mihamarabb" meggyógyuljál! Az ilyen tetű főnökért, munkahelyért pedig nem kár! Az ilyeneknek maradjanak ember nélkül, kopjon fel az álluk!
"Mert aztán az esetleges pozitív teszttel sokra megy a kérdező. 🤣🤣🤣 A kutyát sem érdekli már a covid, így 3 évvel később. A lényeg itt amúgy sem az, hogy covidos, vagy másik 600ezer vírus közül nyelt be valamit..."
Nem számít mikor csengett le, BETEG!!!
Ha infarktus gyanúja lenne, akkor is ezt mondanád?
A betegséggel sehogy se jó játszani, mert a tested így jelez hogy valami nem oké, lassítani kell!
Gondolj bele, ha meghalsz, egy ilyen tetű főnök nem fog sírni utánad!
Neki az az érdeke hogy bemenjél, neked pedig az hogy túléld és meggyógyulj!
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!