Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mindenhol így megy, vagy...

Mindenhol így megy, vagy mérgező helyen vagyok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem dolgozni egy új munkahelyen.

Ameddig betanultam jó volt a hangulat, támogatóak voltak a kollégák, türelmesek, kedvesek.

Gondoltam, hogy nem lehet minden ennyire rózsaszín, de ami utána jött, az nagyon elkeserített.

Aki nem dolgozik, vagy nincsen jelen, azt beszélik ki, azt fúrják.

Gondolom velem is csak szemtől-szemben kedvesek.

Csak nők dolgoznak itt.

Én is nő vagyok, de ez engem kiborít. Igaz, hogy a családom szerint a személyiségem inkább férfias.

Mindenhol ilyenek a nők? Vagy rossz helyen vagyok?

2023. okt. 29. 18:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mindenhol ez megy, ne várj csodát. Tudnek erről sokat mesélni...
2023. okt. 30. 03:37
 12/19 anonim ***** válasza:
A nők sokkal alamuszibbak, a férfiak lerendezik egymás között szemtől-szembe.
2023. okt. 30. 04:43
 13/19 A kérdező kommentje:

De itt nem arról van szó, hogy valakinek baja van a másikkal. Valaki a viselkedésével kivívta a többiek ellenszenvét.

Mondok egy példát.

Az egyik lebetegedett. Nagyon rosszul volt, de betegen is dolgozott. Ki volt sebesedve az orra a sok orrfújástól. Keresztbe állt konkrétan a szeme. Utolsó nap elment hamarabb dokihoz.

Erre elkezdték kibeszélni, hogy nem is beteg, megjátssza, a múltkor sem volt az, csak táppénzre akart menni.

Mi a f@sz bajuk van ezeknek?

Amikor kedvesek hozzám nem tudok örülni. Tudom, hogy gyűlölködnek a hátam mögött.

Az ilyennek mi van a lelkében?

Talán megkeseredettek?

Boldogtalanok?

2023. okt. 30. 05:08
 14/19 anonim ***** válasza:
2023. okt. 30. 05:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Amilyen a mentalitás ebben az országban, amennyire kihasználja, alázza, semmibeveszi a főnökség a dolgozókat a munkahelyek nagy százalékában, nem csoda, ha sajnos megkeserednek és egymást

eszik.

2023. okt. 30. 07:09
 16/19 A kérdező kommentje:
#14😁
2023. okt. 30. 09:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Sok ilyen van de szerencsere nem mind. Ahol nok vannak ott ennek az eselye sokszorosara no
2023. okt. 30. 09:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is ahány helyen dolgoztam, mindenhol voltak ilyen rosszindulatú, másokat kibeszélő lények, akiknek mintha tényleg nem lett volna jobb dolguk. Iszonyat idegesítő ilyen közegben dolgozni, annyit tudsz tenni, hogy nem.osztasz meg magadról infókat, amikkel visszaélhetnek és nem veszel részt ezekben a kibeszélésekben. Ha valakinek ez böki a csőrét,az az ő baja. A szemembe kedvesek velem a kollégák,a hátam mögött nem tudom, mennyire lehetek téma de nem is érdekel. Amíg a főnök nem szól, hogy baj van velem, addig vígan elvagyok 😎

Ettől függetlenül biztos van olyan munkahely,ahol nem ilyenek az emberek.

2023. okt. 30. 11:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én nem tudom megállni hogy ne borítsam rájuk az asztalt, túl önérzetes vagyok, azért nem is veszek részt ilyen közösségekben!
2023. okt. 31. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!