Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mindenhol így megy, vagy...

Mindenhol így megy, vagy mérgező helyen vagyok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem dolgozni egy új munkahelyen.

Ameddig betanultam jó volt a hangulat, támogatóak voltak a kollégák, türelmesek, kedvesek.

Gondoltam, hogy nem lehet minden ennyire rózsaszín, de ami utána jött, az nagyon elkeserített.

Aki nem dolgozik, vagy nincsen jelen, azt beszélik ki, azt fúrják.

Gondolom velem is csak szemtől-szemben kedvesek.

Csak nők dolgoznak itt.

Én is nő vagyok, de ez engem kiborít. Igaz, hogy a családom szerint a személyiségem inkább férfias.

Mindenhol ilyenek a nők? Vagy rossz helyen vagyok?

2023. okt. 29. 18:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem csak a nők ilyenek.

Ilyen az emberi természet. Valahogy összeköti az embereket a mások kibeszélése.

Minden munkahelyen ahol többen dolgoztok együtt lesz akivel nem jössz majd ki jól, még ha az elején jól is indul.

Férfiaknál inkább jellemző, hogy megmondják egymás szemébe a tutit.

2023. okt. 29. 18:23
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Én még olyan helyen nem dolgoztam, haol nem ilyenek. Pedig dolgoztam már jópár helyen, mert ez engem is zavart.
2023. okt. 29. 18:24
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Ilyenek az emberek. Iskolában, munkahelyen.. stb.. a legtöbb helyen aki nincs jelen azt kibeszélik.
2023. okt. 29. 18:30
 4/19 anonim ***** válasza:

De ezzel miért kell foglalkozni? Ez miért fáj?

Én mindig úgy voltam ezzel, hogy engem nem zavar ha kibeszélnek, csak ne halljam vissza mástól hogy mit beszéltek rólam, mert a temperamentumomból adódóan nem bírnám megállni, hogy ne kérdezzek fel utána embereket, hogy ezt hogy értette/gondolta, stb.

Viszont én azt mindig tisztázom előre, hogy én szerintem egy rendes ember vagyok, ha valakinek problémája van velem, nyugodtan jöjjön és szóljon. Ennyit tudok megtenni

Aztán ha most ennek ellenére kibeszélnek a hátam mögött, az nem érdekes, csak mondom, ne halljam vissza hogy mit.

2023. okt. 29. 18:31
 5/19 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen igen.
2023. okt. 29. 18:56
 6/19 Senior Séf ***** válasza:
18%
Mérgező hely nem létezik. Minden történés, behatás végeredményét a te reakciód adja. Történhet bármi, ha te úgy állsz hozzá, nem fog mérgezni.
2023. okt. 29. 18:58
 7/19 Senior Séf ***** válasza:
64%
Egyébként igen, ahol kettő, vagy több nő van,ott ez megy.
2023. okt. 29. 19:04
 8/19 anonim ***** válasza:

Egy munkahelyem volt eddig, ahol nem ez ment, a kb 8-ból.Ott 3-an voltunk nők. De 2 év után közénk került egy ilyen kibeszélős, fúrós aljadék, fel is bomlott a csapat.

Sajnos 99,9 %-a az embereknek képutató féreg. És nem csak a nők ilyenek.

2023. okt. 29. 19:50
 9/19 anonim válasza:
100%
Sajnos ez tényleg így van erre szoktam mondani hogy aki neked pletykàl az rólad is fog.
2023. okt. 29. 20:15
 10/19 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok és nőkkel dolgozom együtt többnyire, de itt is ez megy. De vannak olyan férfi kollégák is, akik ugyanezek...Sőt, a legrosszabb mind közül pont egy férfi nálunk, aki olyanokat mond az emberekre a hátuk mögött, hogy csodálom, hogy még nem rúgatták ki. Pl. hogy XY kolléganő milyen ocsmány és hogy ő bottal se piszkálná meg, biztos szőrös is neki, meg hogy a külseje miatt nem számít neki a véleménye szakmai dolgokban sem, stb. :D A kolléganők legalább "csak" lehülyéznek a hátad mögött, de nem beszélnek ilyen alpári stílusban azért senkiről.
2023. okt. 29. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!