Szívesen csináljátok a munkátok,vagy kényszerből?
Figyelt kérdés
Elvállaltok olyan munkát amit nem szívesen csináltok,de az anyagiak,jobb fizetés miatt végeztek?2023. okt. 28. 15:32
1/12 anonim válasza:
Szívesen csinálom. Nem keresek sokat (nettó 250 körül), de nem is megerőltető.
2/12 anonim válasza:
Egy helyen dolgozhatok #1 válaszolóval :D én is szeretem a munkám. Volt ennél jobban fizető, viszont megterhelő melóm is. Inkább a jelenlegit választom, az egészségem többet ér!
3/12 anonim válasza:
Azért csinálom hogy életbe maradjak. Full kényszer az egész.
4/12 anonim válasza:
Alapvetően szeretem, de vannak napok, amikor csak kényszerből megyek.
5/12 anonim válasza:
Nem, kényszerből teszem: ha jobb, emberibb munkatársak vennének körül, jobb lenne.
6/12 anonim válasza:
A jelenlegi munkám nem cserélném le pár 10ezerért,jó lenne többet zsebretenni, de nekem többet ér, hogy milyen emberekkel dolgozom.
Volt már, amit úgymond kényszerből csináltam, na azt csak a pénzért, ha választanom kell, akkor egyértelműen a mostani, vagy olyan munka és környezet, amit szeretek. Még ha kevesebbért is.
7/12 anonim válasza:
Nem szeretem a munkám, hanem imádom. A hivatásom. Szerencse, hogy jelenleg jól is keresek vele, bár azért nem volt ez mindig így. Nem csinálnék mást több pénzért (de persze könnyű ezt mondani, ha az ember elégedett a jelenlegi fizuval).
8/12 anonim válasza:
Utálom, de sajnos csak az ezért kapott pénzből tudom fenntartani magamat. Azt utálom benne a legjobban, hogy nem sok kellene hozzá, hogy jó legyen, de a kőbe vésett céges szabályok miatt azt a keveset nem lehet megvalósítani.
9/12 anonim válasza:
Alapvetően kényszerből de ha belegondolok, hogy most fűtött irodában lehetek és 10 évvel ezelőtt esőben-fagyban kellett árutpakolnom máris jobb kedvem lesz.
10/12 anonim válasza:
Is-is.
"Elvállaltok olyan munkát amit nem szívesen csináltok,de az anyagiak,jobb fizetés miatt végeztek?"
Hosszú távon nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!