Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek alkalmaznának?

Szerintetek alkalmaznának?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Jelenleg jogot tanulok, de nagyon szeretnék mellette pénzt keresni. Egyik kórház titkárnőt keres egyik osztályra, és nagyon szívesen dolgoznék ott.. Érettségi meg büntetlen előélet a követelmény.. Viszont csak 18 vagyok.. Szerintetek elutasítanának a emiatt, hogy túl fiatal vagyok? Sokan szoktak ilyenre jelentkezni amúgy?:/ Nem tudom van -e értelme megpróbálni.

2023. okt. 20. 01:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan add be az önéletrajzodat. Veszíteni csak azzal veszítesz, ha ezt nem teszed meg. 30/F
2023. okt. 20. 01:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van!
2023. okt. 20. 03:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp jelentkezz! Max nem téged választanak,de te legalább megpróbáltad.
2023. okt. 20. 08:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! megpróbálom.. mivel kérnek egy körülbelüli bérigényt is, mennyit lenne reális “kérni”?
2023. okt. 20. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Keress rá bértáblában.
2023. okt. 20. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Gondold végig, hogy milyen életszínvonalon élsz, milyen költségeid vannak,mennyit akarsz félrerakni. Nem tűz, szüleid támogatnak -e.
2023. okt. 21. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten 400 bruttó, vidéken 350 bruttó. Ez kb reális ehhez a munkához.
2023. okt. 21. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
A hetes jót ír,annyi, hogy a reálisnál mondj egy kicsit nagyobb összeget - hátha megkapod 😁 legrosszabb esetben a reálisat kapod.
2023. okt. 23. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!