Hogyan kapjak pènzt képekèrt hogy a személyes adataim ne kapják meg?
Szóval ha utalnának vagy postáznának nekem pènzt, akárhogyan is de simán "lekövethető" lenne ki is vagyok név cim minden szerint.
Hogyan kereskedjek anonym?
Onky fans az nyilvános. Nem?
Az a baj hogy közben féltem a munkahelyem is. Ami messze nem ez a kör.
Nekem nagyon anonym kéne az egész.
Csak ugy pasikkal "egymasközt"
Azt mondtad, hogy nem mutatsz arcot, akkor úgysem tudják ki vagy. Egy fantázianév mögül tudsz posztolni, a tartalmat az előfizető látja csak (ha úgy állítod be). Az előfizető az oldalnak fizet, és az oldal neki számláz, nem kap meg rólad semmilyen adatot. Ez a legnévtelenebb módszer, ahol csak a kép tartalmáról derülhet ki bármi (amúgy ki is szokott, egy-egy anyajegy, főleg nyilvános tetoválások - amik közösségi oldalas fotókon is látszanak - simán felfedik az embert).
Az még mindig nem hihető, hogy mégis ki fizetne egy lábképért, hogy nálad sorban állnak a jelentkezők. Van más troll jellege is a kérdésnek, úgyhogy kíváncsian figyelem hány napon belül törlik a kérdést vagy tiltanak.
Ajaj ha tudnád a pasik mennyi megannyi mindenért fizetnek.
Köszi a tippeket. Az oldalak engem eddig csak lehúztak.
Amit tudnék velük kezdeni jogilag, hogy visszavásárolom a szerzői jogaimat és legfeljebb eladom én.
Vagy minden oldalt akik jogtalanul használják (hamisan letöltve)beperelni.
Annyira sajnálom hogy nincs vki mellettem aki értene az egészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!