Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik munkát választanád az...

Melyik munkát választanád az alábbiakból?

Figyelt kérdés

1. Call center munka egy biztosítónál. Biztosítást kell rátukmálni az emberekre. Ingázás lakhely és munkahely között minden nap 2-2 óra oda-vissza. Fizetés: Bruttó 330 ezer.

2. Fénytechnikus egy agglomerációs városban egy művelődési közontban, ahol papíron 8 órára vagy bejelentve de sokszor 16-18 órát kell dolgozni és megpróbálják lecsúsztatni, de garantálni semmit nem tudnak. A törvényeket nyíltan vállalják, hogy nem tudják betartani. Ingázás: 1,5-1,5 óra oda-vissza. Fizetés: Bruttó 360.

3. Ingatlanos, ahol egyéni vállalkozóként dolgozol a cégnek "alkalmazottként", de nem bejelentett munka hanem szerződéses és attól függ, hogy kapsz-e pénzt ha eladsz ingatlant. És akkor is elég ratyi fizetésért, ilyen 5-10% közötti járulékok. Csak szerződések aláírására kell bemenni az irodába ahova 2-2 órát ingázni kell oda-vissza, de amúgy dolgozhatsz a lakhelyedhez közel.

2023. okt. 18. 00:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A fénytechnikus azvegyetlen, amit, ha rövid ideig is tudsz csinálni értelmes, később talán hasznosítható tapasztalatot ad. A következő munkaadód már csak azt fogja látni, hogy akarsz dolgozni és dolgoztál technikusként.
2023. okt. 18. 05:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy nem csak ezek a lehetőségek vannak. Nekem egyik sem kellene.
2023. okt. 18. 07:47
 13/22 anonim ***** válasza:
Azt, amelyik mellett legjobb lehetőségem van, valami értelmes szaktudást szerezni, ha már eddig elb/sztam az életem
2023. okt. 18. 08:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Bár azt írod, gyárimunkát nem bírnád, de még mindig az lenne a legjobb. Én csináltam iskola mellett, szerettem is. Biztosisítós, "call center"-es melóm is volt. Nagyon megalázónak találtam. A többség egyből le is rázott. Volt, aki csak azért találkozott velem, mert örült, hogy egy nő elhívta. Nincs nagyon választási lehetőséged. Vállald a gyári melót pár hónapra. Aztán, ha összejött a pénz, költözz el és keress jobbat.
2023. okt. 18. 09:17
 15/22 anonim ***** válasza:
88%
Soha nem dolgoztam gyárban, de erősen kétlem, hogy megterhelőbb lenne fizikailag, mint 16+ órákat dolgozni. Hacsak nem olyan, ahol egész nap 20 kilókat kellene emelgetni. Ezekből én az ingatlanost próbálnám meg, HA mondjuk Budapestről lenne szó, nem a szoci kisváros ingatlanjairól és nem kellene SOS a pénz, de jelen esetben, ha csak ezek a lehetőségek, inkább elmennék vagy a gyárba, vagy gyorsétterembe, vagy boltba, akárhova ami közel van és emberi munkaidőben lehet dolgozni. A mamahotellel meg megbeszélném, hogy még 1-2 évet adjon, addig beszállsz a költségekbe és valamit kezdesz magaddal. Ha nincsenek ennél jobb lehetőségeid, akkor az idő többet ér, nem pazarolnám utazgatásra meg egész napos melóra, tanulj meg valamit, nem kell nagy dolgokban gondolkodni, akármilyen szakma, amire szükség van a mindennapokban.
2023. okt. 18. 09:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"ilyen gagyi 5-10% járulékok"

Jószág, ha eladsz egy 30milliós lakást, annak az 5%-a 1.5 millió.

És ebből simán eladhatsz 3-4et is egy hónapban.

Nyilván nem kiszámítható munka, dehát a vállalkozói lét sosem volt az.

2023. okt. 18. 10:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Te voltál az a kérdező, aki kérdezett a fénytechnikusi állásról és írta, hogy a mcdonaldsban nem bírta 5 óránál tovább?

Ha igen, nincs semmi más, amit bírnál fizikailag, be vagy jelentve és nem kell az emberekre tukmálni semmit?

Ha nem, akkor is azt mondanám, hogy keress mást. Call centernél nagyon idegörlő, mikor naponta százan elküldenek a fenébe. Az ingatlanos nem bejelentett, ezzel számomra el is lenne felejtve.

2023. okt. 18. 10:13
 18/22 A kérdező kommentje:

Én voltam 17. Nincs semmi más sajnos.

Igazad van 13, tönkretettem az életem. Van egy egyetemi diplomám de segghülye vagyok a szakmámhoz mert szétcsalva szereztem meg. De amúgy is rühellem a szakmám.

2023. okt. 18. 13:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én az ingatlanost választanám.
2023. okt. 18. 19:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Minden kezdet nehéz. Egyszer azt mondta az egyik kolléga, hogy az ember akkor kezd el tanulni, ha már dolgozik. Szerintem próbáld meg, majd megszereted.

2023. okt. 18. 19:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!