Megsértődött a kollegám mert csak úgy alapon en nem beszélek vele munkán kivül viszont nekem is dolgozik?
Sajnos csak a kollegám az aki megcsinál nekem mindent a házban es javít a fizetett szakemberek után helyett.
Viszont munkaidőn kívül is hívogatni akar, meg barátkozni azaz tegnap este is felhívott mikor kérdeztem miért hív, hogy csak úgy(ráadásul fürdőkádban is volt).
En meg közöltem vele én nem akarok beszélgetni veke csak úgy meg ne a kádból hívogasson már.(hívjon mást ha a tökeit áztatja ne én szórakoztassam)
(Amúgy utálom mint a sz.rt de rákényszerülök vele kapcsolattartásra mert kollega is es félbe hagyott nálam munkát. Ezt is utálom benne hogy elapróz mindent ahelyett hogy megcsinálná, részletekben csinál mindent több hetekre hónapokra elhúzva, más meg meg se csinálja.)
Ma meg mégcsak nem is köszönt nekem, igazábol nem is èrdekelne de ki van fizetve amit félig csinált nekem meg es még nincs kész!
A kèrdés az hogyan érjem el hogy befejezze a munkálatokat vagy vissza adja a pénz felét ha nem.
Most nekem kènre neki nyalnom mert tartozik?
Amugy meg tényleg elvenne🤣
Ez annak is örül ha csak szóba állok vele és mondta is hogy házasodni is akarna velem.
Ő is a tipik incel akik azt fújják hogy bezzeg a rendes meg nem kell.
Arrol akarna győzködni is hogy vele milyen jó sorom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!