Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jelentettetek már beteget...

Jelentettetek már beteget csak azért, hogy otthon maradjatok filmeket és sorozatokat nézni vagy játszani?

Figyelt kérdés
Tehát hogy igazából nem voltatok betegek, de úgy csináltatok. És igazából csak azért volt, hogy otthon 1-2 napig az ilyen hobbiknak élhessetek.

2023. okt. 4. 07:45
1 2 3
 21/22 Thunderfairy ***** válasza:
18-as. El se tudod képzelni mennyire hasznos volt nekem a válaszod. Köszi szépen a tippet. Én nem szoktam betegséget bekamuzni, de már gondoltam rá hogy jó lenne így meguszni évente egy szokott munkafolyamatot.
2023. okt. 7. 14:10
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem. ( nem szoktam rájátszani ha valami fáj )

Amúgy, pedig ha a tested nagyon fáradt, jelez.

( pl a férjem sokat túlórázott, fáradt volt. de csak kell menni. aham.. Zuhanyzáskor megcsúszott a kádba zuhanyzáskor, jó nagyot esett. Letörött a csempe méretű szappantartó, amin van egy kapaszkodó is. az az " ősrégi ". Letört, azzal szépen fél cm mély sebet ejtett vágás. ott volt a kényszerpihenő ).

okt. 20. 03:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!