Gyomorideggel megyek dolgozni?
Figyelt kérdés
Elmùlt pár napban a munkahelyen sok kritikát kaptam. Emiatt ma eluralkodott rajtam reggel a pánik, illetve gyomoridegem is van! Mit tegyek, hogy megnyugodjak?2023. okt. 2. 10:50
11/16 anonim válasza:
Nagy eséllyel azzal mész de mi értelme ezt megkérdezni?
12/16 anonim válasza:
Amíg nem a főnök utasít egy feladatra, addig nem kötelességed más munkáját elvégezni. Most mi fog történni? Odamegy szüttyögve Marika a főnihez, hogy "jaaaj a Béla nem csinálja meg,amit kérek tőle?" - ne már. Ahogy a többiek írták: nyisd ki a szád! A te feladataid a fontosabbak.
Nekem volt egy kolléganőm, korábbi munkahelyen, aki azért hisztizett egy sort,mert nem veszem fel az ő telefonját, mikor nem ül az asztalánál - mondom, ez komoly??? Finoman,de határozottan jeleztem, hogy nekem nem felelősségem az ő telefonhívásait kezelni. Kaptam is az ívet a hátam mögött, hogy rám semmit sem lehet bízni,de magasról tojtam rá.
13/16 A kérdező kommentje:
Igen, bennem is van hiba. Elözö munkahelyemen ilyen dolgokat nem tapasztaltam. De ma is ràjöttem, hogy itt az ùj helyen teljesen màs a helyzet. Senki nem fog kiàllni melettem, csak saját magam.
2023. okt. 2. 17:16
14/16 anonim válasza:
Na, de ma kiálltál magadért végül? Eredményeket akarunk látni, ha már ennyien válaszoltak:)
15/16 anonim válasza:
Verd meg azokat, akik miatt idáig jutottál.
Hogy rohadna meg az összes ilyen, aki a munkahelyén így viselkedik a másikkal!
16/16 anonim válasza:
Tedd meg a tőled telhetőt, csináld meg amit rád bíztak, de ne akarj túlságosan mindenkinek megfelelni. Aki a kritikát alkotta rólad az se tökéletes..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!