Menedzserem lopkodja a cigim?
Figyelt kérdés
Munka közben nem szeretem ha nálam van, irodába szoktam hagyni a polcon, menedzseremnek sosincs cigije, általában kér, adok szívesen. Viszont nem ez az első alkalom, hogy észreveszem hiányzik belőle 1-2 szál néha a gyújtóm is. Fixen tudom, hogy Ő az. Konfrontáljam? Bennem van, hogy a lóf**znak is van vége, viszont lehet emiatt elkezd velem kicseszni. Egyébként a felmondásom tervezem, viszont nem akarok rossz névvel eljönni emiatt. De rendesen felcseszi az agyam az ilyen pitiáner húzásaival.2023. szept. 28. 15:26
11/12 anonim válasza:
Tulajdonkeppen hálás lehetnel mert annyival kevesebb katrannyal szennyezed a tudod
12/12 anonim válasza:
Egy ilyen "problémát" képtelen vagy mogoldani? Most erre mit mondjak? Megvan! VIHAR A BILIBEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!