Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan készüljek fel? Sikerülh...

Hogyan készüljek fel? Sikerülhet így?

Figyelt kérdés

Kevés ideig dolgoztam életem során, és hosszú idő után ha sikerül legalább állásinterjúra eljutnom, hogyan magyarázhatom ki a "kiszépített" önéletrajzomat, hogy csak évszámokat írtam? Hogyan készüljek fel úgy egészében egy állásinterjúra? Miket kérdezhetnek?

Ha úgy próbálkozok, hogy átutazok az adott városba, ahol szeretnék dolgozni - a településemen nincs szinte semmi -, és élőben próbálok jelentkezni úgy, hogy be-be megyek mindenhova, úgy mekkora az esély, hogy felvennének?

2023. szept. 26. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem célra vezető lehet őszintének lenni,és mivel nincs nagy munka tapasztalatod, csak arra tudod kihegyezni az erősséged

hogy nagyon akarsz, és tudsz is dolgozni,csak eddig nem így alakult.

Mindenhová nem mehetsz be,maximum ahol keresnek embert nem?

Személyes bemutatkozás szinte mindig döntő tud lenni.

Szimpátia van vagy nincs,illetve hányan akarják be tölteni

azt az állást,mert ha többen akkor válogathatnak.

Ugyanakkora az esélyed ha be mész valahová érdeklődni,mint

online jelentkezésnél szerintem.

2023. szept. 26. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

A lényeg, hogy az igazat mondd. Ne arra helyezd a hangsúlyt, hogy mit nem tudsz,hanem mit tudsz,miben vagy jó. Ha nagyobb üresjáratok vannak önéletrajodban,arra rá fognak kérdezni, hogy mi történt. Nem kell a legapróbb részletekbe belemenni , csak ne állíts valótlanságot.

Miket kérdezhetnek? Elsősorban korábbi munkatapasztalatok, miket csináltál, milyen számítógépes programokhoz értesz, nyelvismeret. Aztán személyiség, hogy mennyire illesz a csapatukba, stresszkezelés, problémamegoldás Stb.. Azt is nézik, hogy az általad megpályázott állás követelményeinek.

Attól, hogy személyesen adod le a CV -d, még nem biztos, hogy tutira fel is vesznek. Egy próbát megér,de ne ettől várd.

2023. szept. 26. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
érdekel
2023. szept. 26. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Készülj föl a legrosszabbra!

Nekem -anno- volt vagy 20 hirdetés ahova beadtam az önéletrajzomat, sőt, ebből kb. 10-re személyes állásinterjúra is sor került.

Soha, sehonnan még annyit sem válaszoltak, hogy "nem felelt meg". 😮

2023. szept. 26. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit tudsz a cégről. Mesélj magadról. Erősségeid, gyengéid. Hobbyd. 5 éves célok.

Ilyesmiket.

2023. szept. 26. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!