22 éves kolléganőm miért jár ilyen ruhákban dolgozni?
Figyelt kérdés
Pénteken például piros csipke ruhában jött piros blézerrel és piros combcsizmában.
Az egyik kollégánk akinek felesége van azt mondta neki, hogy minden ruhában nagyon dögös - ölelgeti a pasi /pedig a csávó 60 éves/…
És azt mondta hogyha nem lenne felesége akkor neki vége lenne.
Mindig vesz neki a pasi ajándékokat.
Állandóan hozzá ér a csajhoz, szívemnek hívja.
Egyébként recepciós munkakörben van.
2023. szept. 24. 20:44
1/10 anonim válasza:
Abba jár amibe akar.Persze ha nincs valamilyen szabály vagy munkaruha stb
2/10 anonim válasza:
És akkor most melyik zavar jobban? az hogy a csaj ilyen ruhában van vagy pedig az hogy a 60 éves pali ennyire rámozdult?
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Persze hogy ő az.Ugyan az a szöveg
5/10 anonim válasza:
Figyu, értjük, hogy féltékeny vagy, mert az a pasas rád se hederít, a másik nőt meg meg akarja mindenáron kefélni, de ezzel a viselkedéssel csak magadat égeted.
6/10 anonim válasza:
Te most egy féltékeny kollega vagy akinek bejön a csaj, vagy a csávó feleségének a barátnője akit zavar hogy tapló a férj?
7/10 anonim válasza:
#3, megelőztél, nekem is pont ez jutott eszembe.
Már a trollok se a régiek, lusták új marhaságokat kitalálni.
8/10 anonim válasza:
Azért, mert abban érzi jól magát.
Én inkább azon gondolkodtam volna el, hogy nem pállik-e be a lába/combja csizmában? Pénteken még rohadt meleg volt :D De még ez is magánügy :)
9/10 anonim válasza:
Melóba nálam a minimum a fedetlen váll...Ettől még, ha kuplerájban recepciós, simán tökéletes a viselete.
10/10 anonim válasza:
Neki vége lenne?
Mi ő, sorozat? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!