Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki az aki szokott munkatársáva...

Ki az aki szokott munkatársával online beszélgetni?

Figyelt kérdés
Akár messengeren vagy instagrammon attól függ kinek milyen fiókja van.

2023. szept. 23. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem előző unkahelyemen Facebook csoport volt voltunk benne van 8-10 en és ott beszélgettünk néha néha! De csak ideig óráig ment...😁 Egyre kevesebben írtak, gondolom mert munkába bőven meg tudtuk beszélni amit amúgyis akartunk! Végén már csak arra volt hogy szóljunk egymásnak hogy szabin lesz és a főnökségnek szóljanak!😁
2023. szept. 23. 20:32
 2/6 A kérdező kommentje:

És a korhatár szerinted mennyire számít?

Én még 30 se vagyok csak pár évem van addig hátra a többiek meg már mind jóval 30-35 felett vannak. Szoktam velük beszélgetni csak nem mindig meg nem is tudok mindig velük miről beszélgetni vagy nem tudok mindig beleszólni abba a témába amiről éppen beszélnek.

Legtöbbször félre húzódok , majd tanulok , olvasok vagy a telefonomon játszok.

Mert jóba vagyok a kollégáimmal sőt még másokkal is akik más részlegen dolgoznak csak hát ja igen ez a korhatár meg a beszélgetési téma.

2023. szept. 23. 20:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Sőt olyan munka társam is van közvetlen munkatárs akire ha rá írok chaten akkor nem ír vissza és az miért van ? Miért van ha nem ír vissza egy kolléga?

Azért mert nem érdekli, vagy az igazát akarja ezzel adni , hogy hadd főljek a levemben vagy éppen csak van benne alkohol és azért.?

2023. szept. 23. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért nem ír vissza, gondolom azért mert unalmas neki a beszélgetés mert ahogy írtam nálunk is melóba élőbe úgyis megbeszéltük amit akartunk! Azért nem volt hosszú távú a csoportunk!
2023. szept. 23. 21:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehetséges
2023. szept. 23. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak akkor ha elütik és el kell hozni kórházból.

Egyébként ignorálom, majd munkanapon elmondják.

2023. szept. 23. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!