Ha van egy munkahelyem ami nem tetszik, akkor kereshetek egy másikat, és ha a mostanit otthagyom és át megyek egy másikhoz az rendben van?
Figyelt kérdés
Mostani munkahelyem mellett kereshetek másikat ahová felvesznek.2023. szept. 23. 16:05
2/4 Noren1989 válasza:
Bàrmikor kereshetsz egy màsikat.
Mondjuk azt te nem fogod egy egyszerű ràtekintéssel felderíteni, h minden rendben van-e...különben előzőleg is megtetted volna màr.
3/4 anonim válasza:
Persze, csak úgy kezeld a jelenlegi helyed, ahogy te is elvárnád fordított esetben.
4/4 anonim válasza:
Naponta több ezer magyar ember teszi ugyanezt. Én dolgoztam már 1 napot is valahol. Nem tetszett, másnap már nem mentem, beadtam a felmondásom. A te életed és csak egy van belőle, nem érdemes olyanra pazarolni, ami nem jó neked. A munkahelyünkön telik el az életünk elég nagy része, fontos hogy szeresd, de legalábbis ne undorodva menj be mindennap. Ha nem érzed jól magad bàrmi miatt, nyugodtan válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!