Kirúghatnak így is ?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok elkezdtünk a lombik programot erre próbaidő előtt 2 nappal megváltak tőlem,azt mondtam,hogy hisz hát lombikozunk,csak vállát vonta...2023. szept. 23. 06:35
21/31 anonim válasza:
Lol, PRÓBAIDŐ alatt PRÓBÁLT, mekkora szóvicc! ÉÉÉRTED? PRÓÓÓÓBAIDŐ és PRÓÓÓÓBÁLT!
23/31 anonim válasza:
Engem felvettek dolgozni tudván hogy 4 hós terhes vagyok. Vagy Magyarországgal van a gond vagy nem tudom.De ez okból is jobb külföldön élni.Nem rúgnak ki amint babát tervezel.
24/31 anonim válasza:
12 es talán a kérdező azért ment el dolgozni mint mindenki más.Valamiből csak megkell élni.Vagy ti nem dolgoztok és lehullik az égből a pénz?
25/31 anonim válasza:
Próbaidő alatt bármely fél indoklás nélkül és azonnali hatállyal megszüntetheti a munkaviszonyt. Erre találták ki a próbaidőt. Cége válogatja, hogy ez mennyi idő, van, ahol 1 hét, van, ahol 3 hónap.
26/31 anonim válasza:
#24: most dolgozni akart vagy babázni? Még GYED se jár neki, mert ahhoz 1 évet dolgoznia kellene, de annyit nem tudott volna kitolni, szóval ha kell az a lóvé, akkor nem babát kell tervezni mert nélkülözés lesz a vége.
27/31 anonim válasza:
A magánélet az magánélet, nem munkahelyi téma.
29/31 anonim válasza:
Próbaidő alatt indoklás nélkül azonnali hatállyal megszüntethető a munkaviszony mindkét fél részéről.
Nincs ebben több.
A reptéri kutyát sem érdekli, hogy lombik programban vagy, tukszemed nőtt, vagy lilára festetted a hajad.
30/31 anonim válasza:
Kérdező, kb az 5-ös válasz a helyes, és ennyi, látszik, hogy neki van köze a témához. (mondjuk az, hogy a sok idióta bosszúból nyomja a pirosat, abból is látszik, hogy ott van egy jogeset, de így sem hiszik el a választ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!