Nem baj, ha nem mindennap tiszta munkaruhát veszek fel?
A munkaruha nálunk: ing, blézer, szoknya/nadrág. A vicces az, hogy heti 5 napot dolgozunk és csak 2 inget adtak. Úgyhogy gyakorlatilag mindennap mosnom meg vasalnom kéne... Én úgy döntöttem, csak hétvégén mosom ki a két inget, addig hordom az egyiket két napig, a másikat három napig.
Adjanak 5 inget, ha azt akarják, hogy mindig friss legyen... De így kerülhetek valami bajba? Vagy beszólhatnak?
Milyen munkarol van szo? Nagyon megizzadsz? Vagy mondjuk sima recepcio, ahol lazasag van egesz nap?
Ha nem vagy budos, akk sztem nem fognak semmit mondani. Ha meg az vagy, akkor inkabb oblits ki oket minden nap
Köszi utána nézek :)
Nem nem tudok, cost saving van :/ Igen, ezen spórolnak.
Éppen ilyen munkakörben alapvetö dolog a minden nap tiszta ing! Ha csak kicsit is állott, már nem lenne szabad hordani. Két, de föleg három napos ingnek már igencsak van szaga akkor is, ha nem izzadsz.
Vagy vegyél pluszban még inget (ha nem adnak többet), vagy mosd ki minden nap, különben rövidesen azon fogsz csodálkoni, miért mondtak fel, mikor nem adtál rá okot - pedig az ápolatlanság igen alapos indok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!