Miért nem ad a munkahely munkaruhát nekem amikor ugyan alkalmi munkásként, de már hónapok óta rendszeresen ott vagyok?
Figyelt kérdés
Saját ruhában járok, sorra mennek tönkre a nadrágjaim, mert nem képesek munkaruhát adni. Csak az állandó munkásoknak. Ez normális így?2023. ápr. 17. 04:33
1/4 anonim válasza:
A munkaruha jogilag egy adott idő után jár ha van szerződésed, csak úgy biztos nem fog adni. Egy ismim pl, papíron vmilyen "élelmiszeres részlegen" van amúgy mindenes karbantartó. Csak a létszámkitöltés / egyéb beosztás végett oda tudták rakni, és ő is panaszkodik hogy nem jár neki bakancs stb.
2/4 anonim válasza:
Alkalmi munkásoknak szerintem nem szoktak adni sehol se.
4/4 anonim válasza:
Előírás a munkakörhöz? Mi van a szerződésben? Más munkahelyre nem tudsz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!