Van egy kollégám, aki rendszeresen üvölt velem és megaláz. Eddig tűrtem,mert nincs más lehetőségem jelenleg és már figyelmeztettem, hogy a múltkori volt az utolsó , több alkalma erre nem lesz,nem hagyom. Főnöknek nem szóltam erről ?
Első alkalommal a főnök jelenlétében osztottam volna ki, nem kiabálva, hogy téged összetéveszt valaki mással. Szokjon le az ordítozásról, agresszivitásról, terrorizálásról. Tanuljon meg viselkedni.
Párhuzamosan már keresném a másik munkahelyet.
Tegnapi napom fejgörccsel, sírással telt. Pont ez jutott eszembe ,hogy fel kellett volna venni a beszélgetést , borzasztóan kivagyok, alig aludtam , szemeim égnek és zaklatott vagyok.
Nem akartam így ilyen szarkavaró lenni, aki minden kis piti dologról árulkodik a főnöknek , de a tegnapi nap betette a kaput.
Nem állítom, hogy én hibátlan vagyok, de a megfeszülésig dolgozom és úgy érzem, ha hibázok, akkor se érdemlem meg a durva ordítozást.
Szerintem ez a hangfelvétel nem jó ötlet! Alapból sem legális ilyeneket csinálni nem hogy munkahelyen.. még te ütnéd meg a bokádat.
Amúgy más kollégák ezt nem hallják, hogy üvölt veled? Vagy nem is értem, senki nem áll ki melletted, ha már te nem tudsz magadért?
Elég érdekes ez így.
A legegyszerűbb, ha szólsz a főnöknek. De a kollégád mit reagált, amikor mondtad neki, hogy ez volt az utolsó dobása?
8: Lehet, hogy ki van közösítve. Ismerem a szitut, 20 éve én is voltam ilyen helyzetben. Mostanában eszembe jutott, hogyha akkor lett volna már okostelefon, vajon éltem volna-e a hangrögzítés lehetőségével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!