Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az emberek, amikor valamilyen...

Az emberek, amikor valamilyen szakmát akarnak kitanulni, valójában pénzkereső kutyákká akarnak válni?

Figyelt kérdés
A pénzkereső kutya egyetlen célja, hogy megkeresse és megtalálja a pénzt.

2023. szept. 20. 06:18
1 2 3
 21/26 BlackSword ***** válasza:
100%
Nem, mert bármilyen munkaterületen tudsz fejlődni, tudsz maradandót alkotni, és fel tudod hívni magadra a figyelmet... és a jó munkaerőt mindenhol értékelik, díjazzák, elismerik, jutalmazzák... nem feltétlen pénzben, de szokták értékelni... mondjuk szeretnek vele dolgozni, kikérik a véleményét, tanácsot kérnek, betanítást bíznak rá, nem nézik az órát mikor kimegy mondjuk pipilni, vagy mit ad isten kávézni, cigizni... aztán ugye vannak az adható juttatások, a tól ig adható juttatások, nem mindenki a minimumot kapja ám...
2023. szept. 20. 16:34
 22/26 A kérdező kommentje:
És ha szivarozni akar, azt is elnézik neki?
2023. szept. 20. 17:16
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Én boldogan lennék pénzkereső kutya, ha nekem is jutna jutalomfalat a megtalált pénz után és nem csak a lerágott csontot dobnák oda.

Amúgy sajnos az élet ilyen, kénytelen vagy pénzt termelni valakinek, ha meg akarsz élni. Nyilván az rajtunk áll bizonyos szintig, hogy milyen formában, mivel keressük a pénzt. A kutyának is lehet jó meg rossz gazdája.

2023. szept. 20. 18:28
 24/26 anonim ***** válasza:
16# aki tényleg nagyszerű festő, tehát tehetséges, annak nem kell a szalag mellett robotolnia. A kézügyesség önmagában kevés, nagyfokú intelligencia, arányérzék, anatómiai ismeretek, arány, színérzék, rendszerben gondolkodás, kreativitás stb is szükséges ahhoz, hogy kiemelkedjen valaki. Aki tehetséges, annak nemcsak vásárlói, hanem pénzes támogatói is akadnak, mert jó bizniszt látnak benne. Sokkal több az olyan önjelölt kretén, akik magukat fene nagy teherségnek tartják, csak mert egyszer részt vettek valami csoportos kiállításon valami mucsaröcsögei kultúrházban vagy egy noname kávézóban a #balatoni naplemente# #csajom csöcse# #kompozíció 3# típusú vackaikkal, és egy amatör portálon pár nyugger sorstárs gratulált nekik szeretettel. Na, mivel ezek híján vannak minden önkritikának, így marad a szalagrobot 12 órában. Ellenben rengeteg olyan munka van, ami nemcsak pénzkereseti forrás, hanem szívesen csinálja és élvezi az ember egyébként is, pl tolmács, szörfoktató, hajóskapitány, szinkronszínész, séf, kutatóorvos, tengerbiológus, lovász, ipari alpinista, restaurátor, akármi. Egy gyári/irodai droidmunka nyilván senkit sem tesz boldoggá, de aki nem akar egy állat szintjén élni, mert több van benne, annak nem is kell.
2023. szept. 21. 09:34
 25/26 BlackSword ***** válasza:
46%
Nem érted, ez egy bizalmi kapcsolat, amivel nem illik visszaélni... mert akkor elveszted... én sose tettem, soha nem is szarakodtak velem, közben a mellettem lévő kolega majd megszakadt a munkától, meg izomból tolta, én meg nem tudtam jó dolgomban mit csináljak már, hogyan húzzam az időt... őt cseszegették, engem nem... ennek egyetlen oka volt, én megcsináltam a normát, ő meg nem... pedig az ő sorába is toltam a végén be, hogy a puffer meglegyen...
2023. szept. 21. 10:00
 26/26 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de ez tényleg nagyon jó volt! Akárhányszor eszembe jut, jókedvre deríti a napomat, úgyhogy időnként megemlékezek róla, ha nem gond! 🥰

"Mondok jobbat: Az ember lényegében egy eszközt használó állat. Az ember egy kétlábon járó xargyár, és azért megy át pénzkereső kutyává, hogy ezt a mérhetetlen büdös gyárat működtesse."

KÖSZÖNÖM, HOGY EZT MEGOSZTOTTAD VELÜNK!

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

🪙🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🪙

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

2023. okt. 29. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!