Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Saját eszközt tényleg nem...

Saját eszközt tényleg nem lehet bevinni munkahelyre, és azzal dolgozni?

Figyelt kérdés

Korábban már összetűzésbe kerültem a főnökömmel, amikor azt mondtam, hogy nagy szükség volna egy 2. monitorra a munkavégzés megkönnyítése miatt. Azt mondta, hogy nincs rá keret. Felajánlottam neki, hogy behozom a saját monitoromat, erre azt válaszolta, hogy csak leltárban lévő műszaki cikken dolgozhatunk, meg, hogy tűzveszélyesség miatt is csak cégen belül ellenőrzött lehet. Ezt elfogadtam.

Viszont a székünk is rohadt kényelmetlen, pár tízezres és szerintem több éve lettek véve.

Mivel elég derékpanaszos vagyok, most újra beszéltem a főnökömmel, csak most szék kapcsán. Hogyha én szívesen vennék magamnak ide egy jobb széket (ennyit megér az egészségem) és láttam, hogy 80-100.000 Ft az alja egy normális irodai széknek, ami erre a 6-8 órás ülésre van kitalálva, de határ a csillagos ég.

Viszont ebbe se ment bele, mert azt mondta, nem vehetik leltárba.

Most ilyenkor mi van, tényleg nem lehet hozni saját eszközt otthonról?

2023. szept. 18. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Munkaszerződés kitér rá?

Szerintem csak nem akarja, hogy balhé legyen belőle a kollégákkal, vagy ha valamidnek baja esik a munkahelyen, akkor elkezdj jogi úton intézkedni, ilyesmik. Egyszerűbb, ha mindenki ugyanolyan sablonszékeken ül és ugyanolyan sablonmonitorokat bámul.

2023. szept. 18. 22:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is csak leltárba vett eszközöket lehet használni
2023. szept. 18. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Akkor írj egy ajándékozási jegyzőkönyvet a székedről, és vetesd leltárba.
2023. szept. 18. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Összetett a probléma.

Enyém-tied...

Ne használjátok...

Ellopták...

Tönkre tette valaki...

Szándékosság tényének elbírálása, bizonyítása...

Anyagmozgatás - mind a külsős/belsős, mind a belsős/belsős viszonylatban...

Nekem miért nem lehet olyan/Mennyivel több ő, mint én?, - persze áldozni nem akar ilyenekbe az irigykedő proli...

Így is kimeríti sok "munkahely" a dedó szintet, - vállalhatatlan plusz teher lenne ez bármelyik munkáltatónak annak ellenére is, hogy ők viszont b@sznak az ilyen problémákra és inkább fizetik egy-egy embernek a betegállományt vagy a betegség miatt kirúgott ember helyett felvett új ember költségeit...

2023. szept. 19. 10:14
 5/7 Kései Sirató ***** válasza:
54%

Ne vegyék leltárba - ez a megoldás. Miért is kellene leltárba vegyék azt, ami a tiéd és számlával tudod bizonyítani, hogy a tiéd... ?

Beszélj vele újra és mondd neki, hogy ne vegyék leltárba!

2023. szept. 19. 10:26
 6/7 Kései Sirató ***** válasza:
Én vittem be monitort az előző munkahelyemre, mert annyira gagyi volt és nem szóltak érte, csak csodálkoztak.
2023. szept. 19. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Ha mindenképp beviszel valamit, vésd rá a neved! Ha leltárba veszik, többé nem a tiéd - talált eszközként felviszik a nyilvántartásba és bottal ütheted a nyomát...
2023. szept. 19. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!