Saját eszközt tényleg nem lehet bevinni munkahelyre, és azzal dolgozni?
Korábban már összetűzésbe kerültem a főnökömmel, amikor azt mondtam, hogy nagy szükség volna egy 2. monitorra a munkavégzés megkönnyítése miatt. Azt mondta, hogy nincs rá keret. Felajánlottam neki, hogy behozom a saját monitoromat, erre azt válaszolta, hogy csak leltárban lévő műszaki cikken dolgozhatunk, meg, hogy tűzveszélyesség miatt is csak cégen belül ellenőrzött lehet. Ezt elfogadtam.
Viszont a székünk is rohadt kényelmetlen, pár tízezres és szerintem több éve lettek véve.
Mivel elég derékpanaszos vagyok, most újra beszéltem a főnökömmel, csak most szék kapcsán. Hogyha én szívesen vennék magamnak ide egy jobb széket (ennyit megér az egészségem) és láttam, hogy 80-100.000 Ft az alja egy normális irodai széknek, ami erre a 6-8 órás ülésre van kitalálva, de határ a csillagos ég.
Viszont ebbe se ment bele, mert azt mondta, nem vehetik leltárba.
Most ilyenkor mi van, tényleg nem lehet hozni saját eszközt otthonról?
Munkaszerződés kitér rá?
Szerintem csak nem akarja, hogy balhé legyen belőle a kollégákkal, vagy ha valamidnek baja esik a munkahelyen, akkor elkezdj jogi úton intézkedni, ilyesmik. Egyszerűbb, ha mindenki ugyanolyan sablonszékeken ül és ugyanolyan sablonmonitorokat bámul.
Összetett a probléma.
Enyém-tied...
Ne használjátok...
Ellopták...
Tönkre tette valaki...
Szándékosság tényének elbírálása, bizonyítása...
Anyagmozgatás - mind a külsős/belsős, mind a belsős/belsős viszonylatban...
Nekem miért nem lehet olyan/Mennyivel több ő, mint én?, - persze áldozni nem akar ilyenekbe az irigykedő proli...
Így is kimeríti sok "munkahely" a dedó szintet, - vállalhatatlan plusz teher lenne ez bármelyik munkáltatónak annak ellenére is, hogy ők viszont b@sznak az ilyen problémákra és inkább fizetik egy-egy embernek a betegállományt vagy a betegség miatt kirúgott ember helyett felvett új ember költségeit...
Ne vegyék leltárba - ez a megoldás. Miért is kellene leltárba vegyék azt, ami a tiéd és számlával tudod bizonyítani, hogy a tiéd... ?
Beszélj vele újra és mondd neki, hogy ne vegyék leltárba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!