Hibrid munka mára teljesen általánossá vált?
Figyelt kérdés
Ha egy irodás munkahely nem biztosít hibrid munkalehetoséget sokan már legyintenek rá. Ismerosi körömben már kiröhögik azt akinek nem engednek home officet. Nagyon soaktól hallom azért akarnak váltani mert be kell járni.2023. szept. 15. 13:40
1/5 anonim válasza:
Nagyobb cégeknél igen, kisebb cégeknél, meg a közszférába nem.
2/5 qborka válasza:
Nálunk van,angol cég. Én sem mennék olyan helyre,ahol esetleg könyörögni kell a HO ért, hozzáteszem, ritkán dolgozom itthonról.
Szerintem egyre elterjedtebb, hiszen főleg fiataloknál, ingázóknál fontos szempont.
3/5 anonim válasza:
Vannak olyan munkakörök ahol igen.
Minél felkapottabb egy pozíció annál gyakoribb.
Szerdai interjún felálltam, hogy végeztünk amikor kiderült nincs náluk HO.
HR es sírva fakadt, hogy én már a sokadik vagyok ezzel a reakcióval és egyszerűen nem talál embert aki vállalná.
Maradtam megvigasztalni és meggyőztem, hogy nézzen másik állás után.
Holnapra szerveztünk egy közös programot bár nem vagyok teljesen meggyőződve róla, hogy nem piramisjátékba akar beszervezni.
4/5 anonim válasza:
Tévhit hogy akik irodában dolgoznak azok akkor biztosan dolgoznak is. A rengeteg small talk, kávézás, cigi szünet, stb stb... Az hogy valaki otthonról dolgozik, nem rontja az esélyeit hogy minőségi módon dolgozzon, sőt... csak növeli. Aki meg visszaél a home office-szal, az bent is visszaélne és kiderül ígyis-úgyis a teljesítményéből.
5/5 qborka válasza:
Pontosan,aki link,az az irodában sem teljesít 100%, nem kell hozzá HO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!