8 általánossal milyen munkát végezhetek?
Alapvetően szeretek dolgozni, középsuli utolsó osztályában elvéreztem, egyszerűen rossz társaságba keveredtem, és le se tojtam a sulit és a jegyeimet így megbuktam matekból, és fizikából, bár ehhez a kettőhöz sosem voltam úgy oda.
Eddig pékségben dolgoztam, kenyeret és más pékkészítményeket formáztam és sütöttem. Meg volt velem elégedve a műszakvezető és a főnököm is. A műszakvezetővel és a pékkel akinek segítettem 2 sütés között kiugrottunk egy egy cigire, és olyan dolgokat beszéltek, hogy 10 év múlva ha ott leszek és ők elmennek nyugdíjba, műszakvezető vagy pék lehetek. Persze tetszett is a dolog, bele is mentem volna szívesen. Csak ugye, fordulatot vettek a dolgok, és a kollégáim akik ugyanolyan dolgozók voltak mint én, egyszerűen elkezdtek minden szarért szekálni. Tűrtem 2 hónapig és elegem lett. Felmondtam, és azóta nem nagyon volt hasonló jó munkám, ahova szerettem bejárni. Tán 2 munkahelyem volt, de ott hagytam azokat is, mivel amit megbeszéltünk nem úgy lett, a másik helyen pedig lenéző idős urakkal voltam egybezárva akik azért szekáltak, mert fiatal vagyok (19 éves) és nyilván teljesen hülye is, akivel ki lehet cseszni.
Lennék én raktáros is, vagy árufeltöltő is bármi igazából, kivéve egy dolgot....építőipari segédmunkás. Na ahhoz mondjuk tényleg hülye vagyok, ha szégyen ha nem. :D Szóval igen, nem tudom milyen munkákat végezhetnék, mert munka mifelénk van bőven (város), és van ami tetszik is, de nincs feltüntetve egy két helyen, hogy milyen végzettséggel várnak oda embereket.
Gondoltam, hogy visszamegyek és befejezem a sulit, de nincs sok kedvem hozzá, főleg ott azt hallgatni a tanártól, hogy mennyire hülye voltam bla bla bla, csak mert nekik manapság jól esik megalázni a diákokat mindenki előtt. :D
Egyrészt ne beszélj kollégák előtt ilyen tervekről, nem jó magán dolgokat kiadni
Nézd neked a kollégáid egyben ellenfél társak is mindenki ilyen pozícióra pályázik
Te kis csíra ilyet benyögsz valaki meg már ott dolgozik 20 éve persze kiutálnak
8 altalanossal semmire
Tudod létezik más suli is ahol lerakhatod az érettségit pl estin
Nem kötelező neked oda vissza menni ahol tanultál
Fiatal vagy, miért nem fejezed be a sulit? Vagy miért nem tanulsz szakmàt? Nem lenne jobb?
Amit tudsz végezni 8 általànossal: Gyári sori munka, árufeltöltő, takarító, portàs, segédmunkàs, konyhai kisegítő. Kb ennyi. Nekem érettségim van és szakmàm, még azzal sincs normális munkám ahol fizetni akarjàk utánam a tb-t, és csak annyi a "bűnöm", hogy tanulok még most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!