Alap diplomával (BSc) általánosságban hol lehet elhelyezkedni a szakirányán kívül?
Köszönöm mindenki válaszait.
A hármas hozzászólónak: én "felpontoztalak". :)
Hatosnak: Kitörölheti, ha gondolja. Egyébként mindenki a "mentsetek meg" szinten van ebben az országban, csak valaki az állását féltve valaki munkanélküliként, tanulóként, rokkantként, nyugdíjasként... Észre kéne venni Papa. Persze ha valaki protekciós pl. a kormány valamelyik politikus férgénél az más, annak persze könnyű.
De akkor nincs is szüksége popsit törölgetnie pénzért.
Hetes: Azért nincs mód, mert nem fogom az időm olyan dologgal tölteni aminek nincs haszna, pedig haszonnal kecsegtet. Konkrétan ebben az országban alig van olyan felsőfokú végzettség amit ha elvégzel abban el is tudsz helyezkedni.
Persze akad, pl. a gyógyszerészek, de azok gyakorlatilag diplomás bolti eladók nagy felelősséggel (a keverős készített szerek miatt, nem rég is meghalt egy gyerek ilyen okból Miskolcon).
Rossz helyre születtünk. Én ráadásul a szegény ország szegény megyéjébe...
A hatosnak még annyit: tipikus kárörvendő, rosszhiszemű, megkeseredett vesztes vagy. Én csak kérdeztem ezt, mert alapvetően nem volt nekem tervbe ezért nem is tudom, pedig másfél évtizede államvizsgáztam. Mindig fizikai munkát végeztem és ezután is ezt szándékozom. További negatív hozzáállást, kedves egészségére!! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!