Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pesten van olyan szálloda,...

Pesten van olyan szálloda, ahol nincsen sok külföldi vendég?

Figyelt kérdés
Igazából munka miatt kérdezem, recepciós pozícióban gondolkodtam. Tudok angolul, van nyelvvizsgám is, de írásban magabiztosabb vagyok sokkal, szóban nem használom minden nap az angolt. Szóval ezért is érezném komfortosabban magam elsőre egy olyan helyen ahol inkább magyar vendégeket kell kiszolgálni, és nem külföldieket mint pl egy belvárosi Four seasons-bem vagy Mariott-ban

2023. szept. 14. 17:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

"beleszól"

Te kértél beleszólást azzal, hogy kiírtál ide egy kérdést. Senki sem szólna bele, ha önállóan meg tudnád oldani a problémát.

2023. szept. 16. 17:38
 22/32 A kérdező kommentje:
Beszól*
2023. szept. 16. 18:43
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért annyi derenghetne az idegenforgalomról, hogy Pest világváros, tehát vagy belvárosi, 3-4-5 csillagos, de akkor tele külföldivel, vagy külvárosi, ahol nyilván kevesebb a külföldi, viszont eleve kisebb a forgalom... Ezzel nem tudunk mit csinálni, ez a helyzet.
2023. szept. 16. 19:31
 24/32 A kérdező kommentje:

Nektek kötekedés szindrómátok van? Ki mondta, hogy nem az?

Egyébként ha már kötekedsz, neked derenghetne általános iskolás földrajz óráról, hogy Pest az egy megye, és Budapest a világváros.... Egyébként meg nyilván mindenhol vannak külföldiek, de azért nem kell úgy tenni mint ha a kis 3 csillagos szállodák hemzsegnének tőlük. Ezért hoztam példákat, hogy nem olyanba mennék mint a Four seasons, ami mondjuk tényleg tele van velük, hanem ahol egy pár fokkal kezelhetőbb a külföldi turista mennyiség.

2023. szept. 16. 19:43
 25/32 anonim ***** válasza:

"derenghetne általános iskolás földrajz óráról, hogy Pest az egy megye"

Vármegye. :)

Egyébként meg Budapestnek, a világvárosnak a beceneve is Pest, és te nyilván arról beszélsz, hiszen ahol gond lehet, hogy túl sok a külföldi, az nyilván nem a vármegye, hanem a világváros. :)

"mindenhol vannak külföldiek, de azért nem kell úgy tenni mint ha a kis 3 csillagos szállodák hemzsegnének tőlük"

Egy világváros belvárosában nincsenek kis 3 csillagos szállodák, csak a külvárosban.

Miért gondolod, hogy pl. a Karin annyira gagyi?

2023. szept. 16. 19:49
 26/32 A kérdező kommentje:
És amúgy attól még hogy valami külvárosi, nem jelenti azt hogy valami elhagyatott családi szálloda, ahogy a vidéki szálloda sem azt jelenti hogy szar. Gondolom csak vannak olyan külvárosi szállodák is amik jól néznek ki egy önéletrajzban, ha ott dolgozott az ember.
2023. szept. 16. 19:50
 27/32 A kérdező kommentje:

Már miért ne lennének? Tudod mik a boutique szállodák? Azok nem valami óriásiak, nincs is annyi szobájuk.... Nyilván az elhagyatott szellemszállodákhoz képest több, de nekem a "kis szálloda" nem csak <8 szobát jelent :)

2023. szept. 16. 19:56
 28/32 anonim ***** válasza:
Szóval a Karin egy elhagyatott családi szálloda? Miből lehet azt látni?
2023. szept. 16. 19:56
 29/32 A kérdező kommentje:
Nyilván túlzásként mondtam azt a részt. De vesd össze egy kis 3 csillagos szállodával... Nézd meg az épületet hogyan néznek ki kívülről, belülről, lobbyt, szobákat, és látni fogod.
2023. szept. 16. 20:02
 30/32 A kérdező kommentje:
De amúgy nyilván jó szálloda az is, csak arra voltam kíváncsi hogy vannnak e belvárosi szintű szállodák kevesebb külföldi vendéggel, nem más szállodán volt cél viccelődni
2023. szept. 16. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!