Pesten van olyan szálloda, ahol nincsen sok külföldi vendég?
Nem fog kelleni előadást tartanod angol nyelven egy recepciós pozícióban. Egy pár mondatot fogsz ismételni az összes vendégnek minden áldott nap. Ezeket nagy könyen belehet tanulni még egy gyenge angollal is.
Semmi olyat nem fog kérdezni a vendég amit túl komplikált ahhoz, hogy megértésd. Max megkérdezi hol lehet a közelben kajálni vagy hol a buszmegálló. Amikor rövid ideig szállodában dolgoztam betanultam azt a kis szöveget amit mondani kell románul meg oroszul is. Örültek neki.
Egyik hotelben sem kizárható a külföldi vendég, ha már egy is lesz használnod kell az angolt.
Sokkal jobb ha többször kell használnod legalább gyakorlatban leszel.
csak úgy ráguglizva itt van pl. ez:
#11, #13
Pont a minap voltam szállodában és a recepciós vagy 20 percig magyarázatott a külföldi vendégeknek :DD
"én belvárosi 3-4-5 csillagos szállodákat keresek, nem ilyen évi 3 ember forgalmú kísértethoteleket mint ez a karinhotel"
Ja, akkor előbb tanulj meg rendesen angolul...
Annyira tudtam, hogy majd egy ügyeletes kötekedő ebbe is beleszól :D Nem csalódtam benned :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!