Ha egy kirúgott dolgozó rokona vagy házastársa bemegy a munkahelyre és megveri a főnököt, akkor ezért csak ő lesz megbüntetve vagy a kirúgott rokon is?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés. Mondjuk, hogy a főnök kirúgja valakinek a rokonát. Legyen házastárs, és mondjuk feleség. És mondjuk úgy találják, hogy igazságtalanul lett kirúgva. És erre a férj begőzöl, és bemegy a felesége ex-munkahelyére és összebalhézik a főnökkel, amiért kirúgta a párját, és verekedéssé fajul a dolog és/vagy kárt tesz a berendezésben. Akkor csak őt, a férjet fogják vád alá helyezni vagy pedig a feleségét is?2023. szept. 12. 09:54
11/23 anonim válasza:
És ennek mi értelme? A börtönben meg a hatalmán keresztül majd megfingat az őrökkel vagy a testvírekkel!
12/23 A kérdező kommentje:
11: Egy verekedésért csak akkor járhat börtön, ha maradandó sérüléseket okozol.
2023. szept. 26. 10:41
13/23 anonim válasza:
Szerintem ilyeneket normális ember nem tervez.
14/23 A kérdező kommentje:
13: Szerintem aki ilyet megcsinált, az sem tervezte, hanem passzióból, hirtelen felindulásból cselekedett. Mert mondjuk a felesége sírva ment haza.
2023. szept. 26. 11:39
15/23 anonim válasza:
Aki férjként egy ilyen után nem megy be "elbeszélgetni" a főnökkel, de úgy, hogy évek múlva is emlékezzen rá, az nem méltó nemhogy a férj, de még a férfi elnevezésre sem...
Micsoda lárva marad ezek után kushadva... szégyen.
17/23 anonim válasza:
A 15-ös, 16-os valami C-kategóriás lehet, azoknak presztízskérdés (Ja, hogy a szót se érted? Segítek: ettől dagad a f@szod) az, hogy mindenképp verekedni kell, különben kutya maradsz, embernek se néznek.
A normál emberek ezt jogi úton, vagy békés úton rendezik.
Vagy uram bocsá'!!! A megbocsátás is egy jó megoldás.
18/23 A kérdező kommentje:
17: Persze, így látatlanban, hogy még nem tapasztaltad meg a dolgot, lehet így gondolkodni. De azt nem mindenki tudhatja előre, hogy mit hozna ki belőle az, ha a felesége zokogva érkezne haza, mesélvén, hogy a főnöke nyílt célzást tett rá, hogy ha nem tesz a kedvére néha, akkor már nem sokáig dolgozik ott.
márc. 30. 07:38
19/23 anonim válasza:
Te honnan tudod azt, hogy én mit tapasztaltam és mit nem??
Csak a magad nevében beszélj, öreg.
20/23 A kérdező kommentje:
19: Akkor talán leírhatnád az esetet. Bocs, úgy feltételeztem, azért nem tetted, mert nem esett még meg veled.
márc. 30. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!