Hogy helyes? Ha szólok, vagy nem szólok hogy születésnapom van?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen meg szokták ünnepelni ha valakinek születésnapja van. Namost, egy kicsit több mint 1 éve vagyok itt, az enyémet nem tudják mikor van, így nem is került még sor rá hogy felköszöntsenek.
Azin gondolkoztam, vajon szóljak-e hogy mikor van az enyém, hogy rám is gondoljanak ilyenkor, vagy sem? Ha szólok, azt hihetik, valami önimádó alak vagyok aki csak magára gondol, meg az ajándékokra amit kaphat. Ha meg nem, akkor egy tutyi-mutyi hülyének aki nem tudja még azt sem közölni a többiekkel, mikor van a születésnapja.
Morális, etikai szempontból kérdezem. Hogy helyes szerintetek?
2023. szept. 11. 22:12
11/11 Noren1989 válasza:
A helyedben pont lesz@rnàm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!