Mi ez a viselkedés?
Figyelt kérdés
Egy éve dolgozom a munkahelyemen az egyik férfi (35)munkatársam akivel eleinte nagyon jól kijöttem éreztem rajta h kedvel ha segítséget kértem segített beszélgettünk egy csomot mindig volt hozzám par szép szava. De mar egy ideje kb 3 hónapja nem nézz rám nem köszön teljessen levegőnek nézz,fb-n ismerősöm és a sztorijaimat mindig megnezte de mar azt sem teszi 2 hete. Ha ott vagyok az orra elott akkor se nézz ram es akkor se köszön ha jön ha megy sose. Azon a pozíción amin dolgozok kérdésé merülne fel a munkával kapcsolatban nem engem kérdezz hanem a kezdő kollégámat. Nem értem ezt2023. szept. 9. 20:34
1/9 A kérdező kommentje:
23L
2023. szept. 9. 20:35
2/9 anonim válasza:
Én sem...
Talán kezdetben egy "kicsit" többet remélt...
3/9 anonim válasza:
Szerintem megtudta hogy pasid van és emiatt megharagudott
4/9 anonim válasza:
Ő mit mondott, mikor megkérdezted?
Elméleti kérdés. Nyilván a gyakori számodra idegen gondolatolvasói adják két ember személyes kapcsolatára a tuti választ.
5/9 anonim válasza:
Majd mi innen biztos tudjuk, hogy mi van az ő fejében. Esetleg kérdezz rá. De csak egy tipp.
6/9 anonim válasza:
Befenyíthette HR.
Néha engem is elővesznek.
Olyankor inkább hozzájuk sem szólok.
Lehet azt hiszi te fenyítetted be HR en keresztül pedig legtöbbször csak az áskálódó kollégák műve.
7/9 anonim válasza:
Mert arra vársz talán, hogy meg is dugjon?
8/9 Senior Séf válasza:
Nem vagy te Google, hogy találgass. Menj és kérdezd meg tőle.
9/9 anonim válasza:
Őt kellene kérdezned, nem idegeneket, akik semmit nem tudhatnak arról, mi történt köztetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!