Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi ez a viselkedés?

Mi ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Egy éve dolgozom a munkahelyemen az egyik férfi (35)munkatársam akivel eleinte nagyon jól kijöttem éreztem rajta h kedvel ha segítséget kértem segített beszélgettünk egy csomot mindig volt hozzám par szép szava. De mar egy ideje kb 3 hónapja nem nézz rám nem köszön teljessen levegőnek nézz,fb-n ismerősöm és a sztorijaimat mindig megnezte de mar azt sem teszi 2 hete. Ha ott vagyok az orra elott akkor se nézz ram es akkor se köszön ha jön ha megy sose. Azon a pozíción amin dolgozok kérdésé merülne fel a munkával kapcsolatban nem engem kérdezz hanem a kezdő kollégámat. Nem értem ezt

2023. szept. 9. 20:34
 1/9 A kérdező kommentje:
23L
2023. szept. 9. 20:35
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Én sem...

Talán kezdetben egy "kicsit" többet remélt...

2023. szept. 9. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem megtudta hogy pasid van és emiatt megharagudott
2023. szept. 9. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Ő mit mondott, mikor megkérdezted?

Elméleti kérdés. Nyilván a gyakori számodra idegen gondolatolvasói adják két ember személyes kapcsolatára a tuti választ.

2023. szept. 9. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Majd mi innen biztos tudjuk, hogy mi van az ő fejében. Esetleg kérdezz rá. De csak egy tipp.
2023. szept. 9. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Befenyíthette HR.

Néha engem is elővesznek.

Olyankor inkább hozzájuk sem szólok.

Lehet azt hiszi te fenyítetted be HR en keresztül pedig legtöbbször csak az áskálódó kollégák műve.

2023. szept. 9. 23:24
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Mert arra vársz talán, hogy meg is dugjon?
2023. szept. 11. 09:37
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
76%
Nem vagy te Google, hogy találgass. Menj és kérdezd meg tőle.
2023. szept. 11. 17:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Őt kellene kérdezned, nem idegeneket, akik semmit nem tudhatnak arról, mi történt köztetek...
2023. szept. 16. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!