Csoportvezetőm megszólta a kolléganőm, hogy túl sok időt tölt wc-n, és ebédszünetébe tegye, ez jogos?
Azt mondta, hogy ebédszünetében végezze a nagy dolgát, ha ennyire sok ideig tart. Azóta most ez a pletyi a munkahelyen, hogy kinek van igaza.
De, hát a sz*rást csak nem lehet időzíteni, hogy én mindig 12:00-tól akarok.
Ilyen esetben kinek van igaza? Akkor vonja le az ebédidőből? De stopperral járjunk 2023-ban kakálni?
#10 "Én szigorú lennék és dohányosokat fel sem vennék egy munkahelyre sem."
Ez hülyeség.Simán csak nem kell őket kiengedni cigizni.Én is dohányoztam régen, munkában vagy nem dohányzók társaságában sosem gyújtottam rá, csak otthon cigiztem.
Mondjuk azért attól is függ, hogy milyen munkahely.Boltban, meg olyan helyeken, ahol ügyfélfogadás van, call centerben, gyártósoron tényleg szürreális naponta több alkalommal 30 percre otthagyni a munkát.Ilyen helyeken cigarettázni meg enni sem lehet kimenni akármikor, akármennyi időre.Szerintem ez külföldön sincs másként.
Képzelje már el azt valaki, hogy bemegy egy boltba, bankba, hivatalba ügyet intézni, de a 8 órás munkaidőből mondjuk 3-4 óra hosszát nincs a helyén az eladó/ügyintéző, mert hol fél órát sz*rik, hol fél órát ebédszüneten van.Ez így nem működik.
Engem is idegesít ha valaki fél órákat sz..rik. Baromi egészségtelen annyit ülni a wc-n, jól bebüdösítenek, senki pisilni se tud bemenni.
Ha rendes inger van akkor munkahelyen le kéne tudni ezt max. 10perc alatt. Munkáltatóként engem is felidegesítene ez, hiszen félórákat nem állni rendelkezésre nem éppen megengedett szerintem munkaidőben.
Nyilván..... de a kivizsgálás nem öt perc. Mostanság az sztk-ba 6 hónap várakozás van egy gasztroenterológiai vizsgálatra, amihez kell hasi ultrahang, szintén több hónap arra is a várakozás. Az meg a másik, hogy járulékos vizsgálatok is kellhetnek, ami szintén idő.
Pontosan, nem jókedvében jár az ember wc-re és élvezi, hogy szenved a munkahelyen hónapokon keresztül... ha lenne megoldás öt perc alatt, akkor szerinted ez lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!