Hogy védjem meg magam a munkahelyen úgy, hogy abból jól jöjjek ki?
Mert ha b.aszogat valaki és hagyom, akkor folytatja. Ha kiállok magamért, visszaszólok, akkor lehet én leszek a bunkó és így feszültség lesz köztünk amíg itt dolgozunk. De az is lehet, hogy ez nem elég ok neki arra, hogy befejezze, nem mindenkit hat meg, ha valaki megvédi magát.
Általánosságban kérdezem, pl volt olyan, hogy új voltam és nem voltam szimpi valakinek és mindenbe belekötött, amit csináltam, ha jól, akkor is. Mostani helyemen olyan volt, hogy nekem X mondott valamit, hogy úgy csináljam, Y meg leb.aszott, hogy én miért hiszek neki, miért azt csinálom, amit ő mond. Miközben az is egy jó megoldás volt, Y javaslata is jó lett volna.
Tippek?
Én odahívnám az X-et és az Y-t is és egymásnak ugrasztanám őket - ártatlan érdeklődéssel, - hogy "Most akkor hogyan is kellene csinálni azt a részletet, amelyikben hülyének nézitek egymást?"
Aki állva marad, ellátja a sebeit, - aztán folytatod a napot, ahogyan jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!