Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért baj, ha a munkahelyen...

Miért baj, ha a munkahelyen flatulálok?

Figyelt kérdés
Hiszen az ugyanolyan természetes, mint lélegezni. Nem értem, miért lenne ez megbotránkoztató?
2023. szept. 6. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Mert senki se szerez szarszagba dolgozni
2023. szept. 6. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan természetellenes, mint magyar, nem szakmai szövegben latinul írni a puffadást.
2023. szept. 6. 12:23
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Ugyanazért, amiért a fehér ember nem szarik oda, ahol eszik, vagy amiért nem b#ssza meg a saját anyját. Biztos van valami brossúra ott a munkahelyeden ezekről a dolgokról, amit felolvastathatsz magadnak.
2023. szept. 6. 12:36
 4/8 A kérdező kommentje:

"Ugyanolyan természetellenes, mint magyar, nem szakmai szövegben latinul írni a puffadást." - Mi van veled? Ki vannak az idegeid?

Amúgy a flatulálás az a szellentés neve, nem a sima felfúvódásé.

2023. szept. 6. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szellentés latinul splendor

puffadás latinul flatulatio

A vizelés a a székletürítés is ugyanolyan természetes dolog mint a levegővétel. Szarj bele, hogy mit mondanak mások. Hugyozz a terem közepén, hiszen természetes.

2023. szept. 6. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy kollegínám, pontosabban felettesem-mentorom-betanítóm, aki körül terjengett a sz*rszag. Órákra eltűnt a budiban úgyhogy biztosan volt valami komoly eü problémája a háttérben, remélem ez azóta megoldódott. Sajnos a stílusa sem volt az igazi, egész hamar kikészített engem is. Talán nem tévedek nagyot ha azt állítom hogy ez az egészségügyi helyzet és a visszataszító stílus valamilyen összefüggésben állt. Ha valaki egész nap fingadozna mellettem, hasonlót gyanítanék, egészségügyi és mentális problémák sokaságát, amiből nem sok jóra lehet következtetni. Nem szeretnék ilyen helyen dolgozni.
2023. szept. 6. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

Azért marhára nem illik direkt befingani munkahelyen.

Nem vagyok hajlandó más szarszagában dolgozni, cserébe én se nyomom más orra alá a forró fingom rohadt bűzét.

2023. szept. 6. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Egy ilyen putriszökevénynek lehet magyarázni, csak nagyon felesleges.
2023. szept. 6. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!