Rosszul bántak velem?
Mielőbb távozz az ilyen közegből.
Új vagy és kispéciztek ebben a gyárban (gondolom én) .
Sok helyen csinálják ezt a megkeseredett emberek, akik a rosszmájúság szakadékába zuhanva kapaszkodnak a munkájukba a napi megélhetésért.
Amikor suliból kilépve gyorsan kellett meló vagy pl amikor 2 értelmes munkám közé becsúszott egy ideiglenes, azon helyeken szinte fullasztó volt a légkör a rosszindulattól, megkeseredettségtől.
Eldugták eszközeimet, kérdéseimre direkt rossz válaszokat mondtak, rongálták a termékeket, mintha én csináltam volna stb.
Az volt a szerencsém, hogy egyik volt normális helyemen a főnököm ismerte az akkori újat, aki panaszkodott neki és csak nézett, majd kiállt mellettem.
Ugyanis maximalista vagyok a legvacakabb munkában is. Többször túlteljesítettem.
Fura is volt, hogy az akkori új főnököm leszállt rólam, ám régibe belefutva megtudtam ezt.
Vele jóban vagyok máig, termékfotózást szoktam csinálni párjának.
Menni kell, ha olyan a hely, különben lelkileg kileszel idővel.
Nem bánnak veled emberként. S ezt kérdezni se kell.
"ezt hónapokig tűrtem"
Itt követtél el egy nagy hibát. Rögtön el kellett volna jönnöd onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!