Hogyan jöttél rá hogy nem a te munkád ez es nincs tovabb varni?
Nyilván érzi ezt az ember de sokszor a tényezők nem engedik hogy csak úgy ott hagyja, hanem tűr.
De mégis mi volt az a pont hogy ra jöttél változtatni kell?
Mások munkáját is rám hárították
Nekem nem lehetett ebéd szünetet tartanom
Folyamatosan bunkóztak velem
Mikor már 3.hétvégén bőgtem az miatt mert a kapuzárásos főnököm molesztált.
Igy gyerekkel full egyedul a semmibe kellett felmondanom a megélhetést is kockáztatva mert a védtelen munkafüggő helyzetemmel folyamatosan visszaélt hogy ugyis kell a munka igy nagyon szemetul molesztált.
Es még ő akart jelentgetni munkaugyön hogy rámken vmi hibát hogy direkt csináltam, szoval perekrol ne is álmodozzak mert mindig a munkaltatonak lenne úgyis igaza.
Besokalltam amikor kolléga belenyúlt a körfűrészbe.
Olyan szinten, hogy helyben vége lett a karrierjének.
10 éve rájöttem hogy nem az én terepem a multis irodai meló de húzom azóta is.
Mindig egy kicsit jobb munkáim lettek, telefonostól az excelezősig, és mitagadás, a fizuk is egyre jobbak. Plusz bejött a HO, a hybrid... ezek mind szépségtapaszok az omladozó vakolaton.
A mostanit úgy hagytam ott hogy már 2 hónapja tartott egy befagyott konfliktusom a vezetőmmel. Ő extra nehézsegű feladatokat tett rám majd az első adandó alkalommal, a legkisebb hibáim után elkezdte a letámadást. Én egy ideig próbáltam ezt megoldani, kezelni, eszkalálni.
Továbbra is folytatódott a számonkérő stílus, a felkérdezés, piti ügyek miatt.
Aztán eljött az a pont amikor úgynevezett "fejlesztési terv"-re akartak tenni. 1 év megfeszített munkája, túlórák, ingyenmunka után... akkor mondtam azt hogy kösz nem, akkor inkább magamtól távozok.
Jól tettem, jelenleg úgy néz ki heteken belül munkanélküli leszek, de ha nem döntök így, még rosszabbul is járhattam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!