Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan jöttél rá hogy nem a...

Hogyan jöttél rá hogy nem a te munkád ez es nincs tovabb varni?

Figyelt kérdés

Nyilván érzi ezt az ember de sokszor a tényezők nem engedik hogy csak úgy ott hagyja, hanem tűr.

De mégis mi volt az a pont hogy ra jöttél változtatni kell?

2023. szept. 7. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Most éppen ebben a helyzetben vagyok, de oda még nem jutottam el sajnos, hogy meg is tegyem a lépést. Szolgáltatásban dolgozom, és az egyik ügyfél kiemelkedően problémás, hárítja magáról a felelősséget, az alkalmazottjai a hibásak mindenért, és most már minket is elkezdett piszkálni, ráadásul olyan dolog miatt, amire mi hívtuk fel a figyelmét, hogy nem jól működik. Az ügyintézésben életképtelen, mondjuk ez nemcsak rá jellemző. De leginkább miatta jutottam arra a szintre, hogy egészségügyi problémáim lépnek fel, nem alszom, fáj a gyomrom, hasmenésem van az idegtől, és nem lehet otthon beszélni velem munka után, mert felrobbanok. A főnök nem változtat a pénz miatt. Nekem meg ez sok, és úgy érzem, már nem nekem való. Pedig több mint 10 éve itt dolgozom.
2023. szept. 7. 09:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mások munkáját is rám hárították

Nekem nem lehetett ebéd szünetet tartanom

Folyamatosan bunkóztak velem

2023. szept. 7. 09:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A stressz miatt már testi tüneteket is produkáltam, állandóan rosszkedvű és feszült voltam, már hétvégén a családdal sem tudtam lazítani, annyira rányomta a bélyegét.
2023. szept. 7. 09:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mikor már 3.hétvégén bőgtem az miatt mert a kapuzárásos főnököm molesztált.

Igy gyerekkel full egyedul a semmibe kellett felmondanom a megélhetést is kockáztatva mert a védtelen munkafüggő helyzetemmel folyamatosan visszaélt hogy ugyis kell a munka igy nagyon szemetul molesztált.

Es még ő akart jelentgetni munkaugyön hogy rámken vmi hibát hogy direkt csináltam, szoval perekrol ne is álmodozzak mert mindig a munkaltatonak lenne úgyis igaza.

2023. szept. 7. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor reggel sírva ébredtem. Illetve normálisan ébredtem, és amikor kitisztult a fejem, és konstatáltam, hogy kelek, és készülök az utált munkahelyre, és sírtam az ágyban, na aznap beadtam a felmondásomat.
2023. szept. 7. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, még annyit, hogy pedig k.....va jó fizu volt (multi, pénzügy-számvitel). A munka is jó volt, és bele sem kellett szakadni. Csak hát a szemét kollégák, az volt sok, fél évig bírtam.
2023. szept. 7. 12:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsétterem: amikor direkt nem ittam semmit, hogy ne kelljen annyit mosdóba mennem, emiatt fájt a fejem, majd 3.5 óra után ki akartam menni és csúnyán néztek rám, ebédszünetemet se tudtam evéssel tölteni, mert pont akkor kértek meg takarításra, plusz azért voltunk leb.aszva, mert a vásárlók nem vettek xy dolgokat.
2023. szept. 7. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem aludtam csak idegeskedtem, forgolódtam, izzadtam. Ez ment hónapokig aztán elszakadt a cérna és beadtam a felmondásom. De már az se érdekelt hogy nincs másik helyem lefixálva, eddig mindig úgy váltottam hogy már meg volt az új munkahely de itt már az sem érdekelt ha pár hónapig nem találok semmit, szerencsére volt félre tett pénzem.
2023. szept. 7. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Besokalltam amikor kolléga belenyúlt a körfűrészbe.

Olyan szinten, hogy helyben vége lett a karrierjének.

2023. szept. 8. 00:11
 10/10 anonim ***** válasza:

10 éve rájöttem hogy nem az én terepem a multis irodai meló de húzom azóta is.

Mindig egy kicsit jobb munkáim lettek, telefonostól az excelezősig, és mitagadás, a fizuk is egyre jobbak. Plusz bejött a HO, a hybrid... ezek mind szépségtapaszok az omladozó vakolaton.

A mostanit úgy hagytam ott hogy már 2 hónapja tartott egy befagyott konfliktusom a vezetőmmel. Ő extra nehézsegű feladatokat tett rám majd az első adandó alkalommal, a legkisebb hibáim után elkezdte a letámadást. Én egy ideig próbáltam ezt megoldani, kezelni, eszkalálni.

Továbbra is folytatódott a számonkérő stílus, a felkérdezés, piti ügyek miatt.

Aztán eljött az a pont amikor úgynevezett "fejlesztési terv"-re akartak tenni. 1 év megfeszített munkája, túlórák, ingyenmunka után... akkor mondtam azt hogy kösz nem, akkor inkább magamtól távozok.

Jól tettem, jelenleg úgy néz ki heteken belül munkanélküli leszek, de ha nem döntök így, még rosszabbul is járhattam volna.

2023. szept. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!