Hol/hogyan érdemes munkát keresni?
Hülye kérdés ezt aláírom :D
Friss diplomás közgazdászként kerültem ki az egyetemről februárban, 1 év gyakorlatot szereztem a szakmában, illetve egy másik területen 1,5 évig dolgoztam az iskola alatt, + folyékonyan beszélem az angol nyelvet is.
Mégis amikor ha néha beadom 1-1 helyre az önéletrajzomat, akkor válaszra sem méltatnak vagy pedig az interjú után kiesek. Amivel nincs is baj, inkább az lenne a baj, hogy nagyon nincs is hova beadnom, folyamatosan nézem a professiont, a linkedin-t, az indeed-et, de egyszerűen akkora pangás vagy, hogy jó, ha 2 hetente találok egy olyan lehetőséget, ami szóba jöhet. Hol kéne még állásokat keresnem, vagy hogyan és milyen módon? :D
/jelenleg is dolgozok, mint portaszolgálatos, de hát ez nem az igazi, meg szakmába se vág, ezért keresgélek intenzíven/ :D
Már meg is válaszoltad a kérdésed.
“ intenzíven kell keresni”
Sok sikert!
Manapság nem szoktak amiatt írni, hogy nem téged választottak, szóval ez még nem jelent semmit.
Ha csak 2 hetente találsz valamit, amire jelentkezni akarsz, akkor túlzottan leszűkíted az állások körét amire jelentkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!