Miért nem léphetek egy fokkal fel a ranglétrán?
4 Éve dokgozok egy cégnél egy adott csoportban ahol már kb én vagyok a "rangidős" pedig 30 alatt vagyok. Ugyanis abból a kb 40-50 emberből mindenki folyton felmondott akik hasonlóan skilledek voltak mint én. Már egyszerűen nincs kihívás ezen a szinten ahol vagyok tovább akarok lépni. Ha álmomban felkeltenek fejbőm tudom az eszkalációkat minden féle folyamatot. Olyat is amihez amúgy semmi közöm nem lenne. Egy hangyányit szeretnék feljebb lépni hasonló témakörben amit úgy érzek megérdemelnék mert itt ahol most vagyok már kimaxoltam. Főnökök is többször jekezték hogy másnak nem mernek egyes ügyeket adni mert nem tudják kezelni. Mindenki tőlem kér segítséget. Ennek ellenére akik ebben a cégben tovább léphetnek jellemzően olyan emberek akiknek a jelenlegi munka feléről halvány lila gőzük sincs meg itt vannak max 1 éve. Már már bebeszélem magamnak hogy tiltó listán vagyok vagy valami hasonló. Ez csak egy apró lépés lenne feljebb. Nem lennék se kis főnök sem hasonló sima alkalmazott. Mondjatok már valamit hogy hol rontom el? Szivem lelkem bele adom már a munkába szeretem a témát de olyan lehetetlen ez a helyzet. Csalódott és szomorú vagyok. Sok kolega is le van döbbenve hogy mit keresek még itt már rég nem ebben a poziban kellene lennem ennyi skill meg tudás után.
Köszönöm hogy elolvastad.
1es vagyok. Tehát azt mondod jól dolgozól, mindenki hozzád jár segítségért és a képeségeid is meglennének a feljebb jutáshoz.
7x probálkoztál "kicsit" feljebb jutni, akkor gondolom jött 7x visszajelzés hogy miért nem.
Lehet van olyan hiányoságod ami miatt nem, de viszont ha tényleg jó vagy akkor nekem ez kihasználásnak tűnik, mert egy hangyányit se engednek előrelépni, persze függ attól is hányan dolgoztok a cégnél/osztályon mert 10 embernél nehézkesebb előrejutni, de persze nem lehetetlen.
Én műszakvezető vagyok és személy szerint nekem ez a hozzáállás elfogadhatatlan lenne.
Én két lehetőséget látok, vagy elfogadod ezt a helyzetet mivel ha 7x probálkoztál és nem történt semmi akkor 29x se fogják engedni és esetleg kevesebbett segíteni másoknak illetve visszavenni a munkahelyen befektetett energiádat és másra fordítani (pl. továbbképzés).
Vagy sokkal keményebben kell fellépned az érdekeidért és ha nem engednek akkor máshol munkát keresni, ha ez lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!