2-3 hónap időt reálisnak tartotok munkahely váltás között, hogy feltöltődni/pihenni tudjon az ember?
Nekem a maximum szünet 2 hét volt, mert új országban kezdtem és volt bőven elintéznivalóm. Egyébként én se engedhettem meg magamnak azt a luxust, hogy pihengessek két munkahely között.
Most már megtehetném, de nem tervezek váltani. Jobb tervnek tartom a fél év fizetés nélküli szabadságot a munkahelyemen belül (nálunk van ilyen opció), ezt valszeg igénybe fogom venni, de egyelőre még nem mostanában.
Ne nevetess! Pihenés? Azt sem tudom mi az, mármint az igazi egyedül, szorongás nélkül, önfeledten.
Ha nem dolgozom, a gyerekekkel, vagy a ház körül mindig van teendő.
Én is hasonló módon működtem mindig, mint az egyik hozzászóló: péntek az utolsó nap a régi helyen, hétfő az első az új helyen. Sőt egyszer volt olyan is, hogy az előző munkahelyemen az utolsó hetem szabadság volt, míg a másik helyen már kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!