Mostanában sokat szorongok, amire a meló ratesz egy lapáttal?
Háziorvosom írt fel xanaxot, hogy dobjak be egyet szükség esetén.
De nem akarok rafuggni se.
Ki, hogy szokta levezetni a sok stresszt? Mindenre nyitott lennék a drog és alkoholon kívül
hát a melótól nagyba függ
például a vendéglátóiparban az "alkohol" a segítség a rum, a pálesz
DE általánosságban is 1 pohár sör hatékonyan csökkenti a stresszt
és ha van egy jó haver a közelben az a legnagyobb segítség segít megoldani a váratlan helyzeteket
gyümölcsöt kell enni az is javítja a közérzetet
#1-es válaszához annyi, hogy nem olcsó egy edzőterem bérlet vagy napi jegy
Nem mindenki teheti meg.
Én is belevágtam, de abba kellett hagynom, mert nem engedhettem meg magamnak azt a plusz kiadást.
Fontosabb helye volt a pénznek az amúgy is megdrágult élet mellett.
Kerdező.
Segít ha beszélgetsz valakivel.
Pároddal, szomszéddal, baráttal.
Esetleg el mész sétálni, mert nem árt egy kis környezetváltozás.
A mozgás ingyen van és ha van időd munka után, akkor levezetheted egy kis esti futással a napot.
Nem kell 10 kilométereket futni, elég fél óra mozgás.
De az is lehet, hogy teljesen ki vagy merülve és csak több pihenésre van szükséged.
#5 Tizen egynéhányezer forint egy havi bérlet, ami a fizikai és mentális egészséged szolgálja. Ha ezt az összeget nem vagy hajlandó saját magadra fordítani, akkor szó szerint akármi másra költöd, értelmetlen, mert nem fog akkora hasznot hozni, mint az egészséged. És itt nem is arról van szó, hogy feltétlen konditeremre kell költened, de mi lehet fontosabb, mint az, hogy az egészségedért mindent megtegyél?
Másrészről pedig, ha ez a havi összeg komoly megterhelést jelent, azonnal válts munkahelyet, mert ez azt jelenti, hogy kegyetlenül alul vagy fizetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!