Hogy lehet túljutni a munkaundoron?
Figyelt kérdés
Nyilván aki szereti a munkáját, annak könnyebb, de ez nem az átlag.
Tegyük fel megvan mindened, nem kell gondoskodnod senkiről, csak magadról. Nincs hiteled, tartozásod, nem éhezel.
Mit tennél ez esetben? Úgy hogy nincsenek céljaid, ami munkát, szakmát, karriert érint.
2023. szept. 4. 08:53
11/20 anonim válasza:
Ha nem vagy érdekelt semmiben, akkor arról csakis te tehetsz. Lusta vagy kicsit körülnézni. Akkor viseld sorsod a rossz munkahelyen...
12/20 anonim válasza:
Nekem az segített, hogy felmondtam és 2 hónapig a félretett pénzemből éltem. Így volt kedvem újra dolgozni, mert otthon untam magam és pihentem eleget. Na most 5 hónapja megint dolgozom és megint utálom a munkámat :D
13/20 A kérdező kommentje:
12, ilyet már én is csináltam, csak én fél évet voltam otthon, azóta 1 éve folyamatosan dolgozok, de kezdek nagyon kiégni megint.
2023. szept. 4. 11:02
14/20 anonim válasza:
Ha az embernek olyan munkaköre van, amit szeret, amiben a feladatokat kihívásnak éli meg és örül annak, ha meg tudja oldani őket, akkor nincs semmi probléma azzal, hogy reggel fel kell kelni és be kell menni dolgozni.
De ha olyan munkaköröd van, amit utálsz, akkor azt utálni fogod akkor is, ha mondjuk otthonról, ágyban fekve kellene dolgozni heti 3 napot.
15/20 anonim válasza:
Szerintem az a fő probléma, és most ne értsetek félre, de amikor az ember leérettségizik, nem tudja mit kezdjen magával, illetve persze vannak kivételek. Szerintem a suliban erre is kellett volna időt fordítani, akár csak heti 1-2 órában, hogy a gyerekeknek motivációt adjanak. Én 1 évet otthon ültem, mert a munkáról hallani sem akartam. Majd telt múlt az idő és azt vettem észre hogy meguntam. Hiába keltem fel korán, segítettem mindenkinek, csináltam az otthoni dolgokat hogy másnak ne kelljen. És jött egy érzés hogy ennyi elegem van kell egy munka, hogy aztán saját útra lépjek idővel. Nem kell gyárba menni, én elmentem eladónak és hiába monoton mint minden más, de legalább van és csinálom. Ülj le otthon, kapcsolj ki mindent és gondold át az életed, hogy mit akarsz magaddal csinálni, mert besavanyodsz ami már most látszik. Jó az otthonlét, de amikor mást látsz, hogy milyen sikereket ér el, megtud magának venni dolgokat én pedig nem az elégge felcsigázott akkoriban hogy na ennek itt a vége. Gondolkozz így, megtetszik egy játék, ps vagy xbox akármi ami örömet okoz, megtudod venni. Én így jutottam túl ezen.
17/20 anonim válasza:
#10 Ez így van.Nekem is ez a bajom, hogy fel kell kelni és menni kell dolgozni.Pont ez.Pedig amúgy nem rossz a munkahelyem, a munkám.Egyszerűen rühellek dolgozni járni.Bármit csinálnék, mindenhol ezt érezném.
18/20 Senior Séf válasza:
Azt tenném, hogy sürgősen életmódot és étrendet váltanék. Mindjárt lenne kedvem, céljaim és motivációm.
19/20 A kérdező kommentje:
Séf bácsi, tök egészségesen étkezek, erre odafigyelek, + mellette járok edzeni is
2023. szept. 6. 16:33
20/20 anonim válasza:
Sehogy. Van aki nem alkalmas semmilyen munkára. Bár ebből sajnos az következik, hogy meghal. De hát sajnos az élet nem fair, van aki halálra van ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!