6:30-as indulás munkába nagyon korai? (7:30-kor kezdek)
Ez teljesen korrekt.
Keresztlányom pár hónapig a reptéren dolgozott (Ferihegy 2) változó beosztásban. Volt, hogy 5.50-re kellett oda kiérnie. Mivel tömegközlekedéssel ment, ilyenkor 2.30-kor kelt. Utálta is. :-) Aztán más gondok is voltak ott, így elég hamar be is adta a felmondását.
23 óra után fekszek, 4 órakor kelek, és 20 perc tőlem a munkahely autóval, busszal villamossal közel 45 perc.
Nem vagyok az a típus aki utolsó 20 percbe ébred, és a munkakezdéskor tér magához.
Dolgozni kell, ha korai ha nem, nem nyertünk a lottón hogy másképp éljünk.
Időben kell lefeküdni, nekem anno a reggel 4:30-as indulás sem volt korai, amellett is tudtam 5-6 órát aludni, én kb annyival nem vagyok fáradt, te tudod, neked mennyi kell, majd úgy fekszel le. Ha nem valami váltott műszakos baromság, akkor még rá is tud állni a szervezeted, csak hétvégén is tartani kell nagyjából a dolgot.
Most én is 6:20 körül indulok általában, mondjuk én 40-re bent is vagyok, nekem az egy óra utazás lenne inkább sok, de ha ott találtál munkát, akkor ez van.
Hát ha beérsz így is.... akkor nem.
Ez nem azon múlik, hogy korai -e, hanem, hogy NE KÉSS EL!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!