Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Maszírozzátok a lábaitokat...

Maszírozzátok a lábaitokat néha szobalanyok?

Figyelt kérdés
Én pl Van hogy elhuzodok a wcre és levetem a cipőm zoknim és kicsit atmaszirozom aztán könnyebb...ez nagyon egy alja munka nem azokat nézem le akik csináljak ezt a munkát hanem magát a munkát!!! Enis csak azért csinálom max 1 évig mert vannak céljaim aztán már biztosan nem. 6 napos meló. Az embernek se élete se semmit nem tud csinálni....ez így nem jó elmegy az embernek az élete így.. ha meg fiatal vagy akkor így van de az idősebbeknek úgyis mind1. Pl én vagyok az 3 munkájára közöl a legfiatalabb 21 éves a többi 58 és 48 éves.

ma 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Munka az munka, van akinek még ilyen sincs. Egyszer te is előre fogsz lépni, de addig jobb ez mint a semmittevés a semmiért.
ma 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Talpmasszázs-ismeretem van, amit nem igazán használok,

viszont a gyakorlatban maradás végett alkalmaznám ingyen.

ma 21:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!