A munkaügyi központba mindig sz.r a hangulat? Akárhányszor bemegyek, mindig olyan rossz kedvem lesz egész nap szinte utána
Kiléptem a munkahelyemről, mert elegem lett, most jelenleg utazni akarok a megtakarításaimból, hogy kicsit új erőre kapjak, meggyógyuljak ilyenek
Most bementem munkanélkülire, a TB miatt, meg, hogy kapjak, ételre valót, ha másra nem is jó az az összeg
De bemegyek, és mindig elfog ez, hogy ott végtelenül, merevek, és befásultak az emberek, és nem bírom nem felvenni, hanem nagyon megérint, és elcseszi a napomat
Ti is érzitek ezt néha, vagy csak én?
Egyszer próbálj ki egy napot, üljél be a pultba, meglátjuk mi lesz a véleményed!
Én ügyfeleztem, tudom miről beszélek!
Too much stupid!
Oké, a kérdés inkább arra irányul, hogy mit lehet kezdeni ezzel a személyiség defektel, hogy ezt ennyire felveszem, és megérint
Gyakorlatilag, az egész életemet elcseszte eddig legalább is ez a pszichés viselkedés, de nem tudom hogyan változtassak rajta?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!