Én dolgozom a legtöbbet és legjobban a munkahelyemen,még is engem csesztetnek mindenért.Miért ?Ez olyan igszságtalan.
Azért csesztetnek mert feleslegesen törtetsz ami rossz fényt vet rájuk.Olyan mint egy gyárban kiutálják azt aki túlteljesíti a normát mert a fejesek megemelik és dolgozhatnak többet ugyanannyi pénzért.
Minek dolgozol amúgy annyit?Tudom,azt hiszed hátha előléptetnek,jutalmat kapsz de ez Magyarország,itt nem az érdemet jutalmazzák hanem azt aki jobban tud segget nyalni,haverja valakinek,nagyobb dumája van,jobban tud manipulálni.Az esetek 99%-ban semmit nem érsz el azzal hogy túlteljesítesz sőt van hogy amiatt csak több munkát varrnak a nyakadba ugyanannyi pénzért mert téged könnyen rá lehet venni.
Előző munkahelyen mondta az egyik ott dolgozó még a legelső hetemen, hogy kicsit lassítsak, ő elhiszi, hogy mindent meg tudok azonnal csinálni, de ha azt látják, hogy engem bármennyire túl lehet terhelni, akkor ezzel vissza fognak élni.
A legnagyobb hiba volt, hogy nem hallgattam rá. A végén már azért kaptam fegyelmit, mert csak 10 túlórám volt a héten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!