Miért röhögnek ki a munkahelyemen?
Van egy gyerek aki amikor észrevesz, állandóan röhög rajtam a haverjai jelenlétében és ha kérdeznek tőlem valamit bármi mondok vagy ha éppen csinálok valamit a haverjaival csoportosan mindig röhögnek. Ez miért van?
Visszaszólni meg nem merek mert tekintélyes erős testalkatúak.
Generalizált szorongással küzdő férfi vagyok, akit régen az iskolában kegyetlenül megvertek, megaláztak a tanárok is időnként benne voltak, ahelyett hogy segítettek volna. 2013 nyarán 2 hónapot feküdtem a pszichiátrián, ahol a feltebb említett betegséget állapították meg.
Gyakran vannak visszatérő rossz emlékeim ami olyan, mintha újra megtörténne velem. Visszahúzódó vagyok rossz kommunikációs képességekkel rendelkezem.
41/F (genetikai hulladék)
Főleg női kollégák előtt szoktak égetni.
Kimutatják a dominanciájukat. Főleg a hölgyek előtt.
Tök normális, ne törődj vele.
Persze, változtathatnál bármin bármikor, de nem fogsz akarni, úgyhogy nem írok többet :)
"Szóval azért van, mert ezt érdemlem."
Nem, ők alfák, béták, gammák és omegák, te pedig a gyermekkori traumák miatt delta vagy.
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy és szard le mások milyenek.
Mondjuk ha sikerül, automatikusan bétává válsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!