Nehéz a 8 órás munkaidő?
#12, ugye megvan hogy nem csak call center letezik? Tudom milyen, egy evet csinaltam, es nalunk volt napi 600 hivas is.
De vannak szuper helyek is.
12, nem minden call center ilyen, van amelyik igen, van amelyik nem, függ a főnöktől, a munaktársaktól, függ az ügyfelektől.
De callcenteren kívül is rengeteg munkahely van.
15 :D ez
Rohadtul igaz ha be kell menni akkor màr f@sz@tört a napnak :D
Ès ja kivève ha szereted a munkàdat vagy ha nagyon tùlfizetnek èrte
Bármelyik általam próbált verzióra (12 órás nappali műszakok, vegyes 8 és 12 órás, 12 órás éjszakai és hétvégés) lecserélmém ezt az átkozott napi 8-at, szó szerint kettétöri a napomat, ahogy előttem is írták.
Tönkrement belé az előző párkapcsolatom, a jelenlegi nem tudom meddig fogja bírni, évek óta nem tudok rendszeresen sportolni, nem tudok semmit elintézni, kész káosz a környezetem. Rühellem a légkondis irodát és az irodai 'bútordarabokat' (hangos és röhög) de a HO sem sokkal jobb, itt mindig készen kell állni, egyébként is hajlamos vagyok a bealvásra így jobb ha készen állok.
Munkaidő után alig van időm/energiám bármire is. Mi a francot lehet elintézni délután, amikor mindenkinek egyszerre jár le a munkaideje? Lehet menni a tömeggel bevásárolni, max, na azt is nagyon unom már.
Sajnos ez egy ilyen karrier fázis, műszakozni már nem mehetek vissza, igazi remote-hoz ahol nem nézegetik elérhető vagyok-e, még kevés vagyok.
Őszinte részvétem kérdező, nekem az első 8 órás, nappalos irodai munkám pokoli volt, pedig előtte többszáz órát ledolgoztam kukoricásban, gyárakban stb.
Call Center ( home office)
12 órában 2 nap munka 2 pihi.
De kibaszotul jó főnök, jó munkatársak, pörgés.
A végeredmény is megéri az a havi 600-750 nettó kpba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!