Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nehéz a 8 órás munkaidő?

Nehéz a 8 órás munkaidő?

Figyelt kérdés
Mennyi szabadidőtök van napi 8 órás munka mellett?

2023. aug. 22. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10, te szerintem nagyon mérgező munkakört foghattál ki. Nem minden munkahely váltja ezt ki az emberből.
2023. aug. 22. 19:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
11: Call center volt, napi 10-15 hívás volt amit fogadtam, így az effektív munkaidő 3 óra vol max. A legtöbb része a menedzserektől az én lecseszésemről állt vagy az őrkutya ülésből, hogy vártam a következő hívást és hozzá voltam láncolva a géphez. Meg az a sok irreális mérőszám aminek meg kellett felelni...
2023. aug. 22. 19:34
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

#12, ugye megvan hogy nem csak call center letezik? Tudom milyen, egy evet csinaltam, es nalunk volt napi 600 hivas is.

De vannak szuper helyek is.

2023. aug. 22. 19:51
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

12, nem minden call center ilyen, van amelyik igen, van amelyik nem, függ a főnöktől, a munaktársaktól, függ az ügyfelektől.

De callcenteren kívül is rengeteg munkahely van.

2023. aug. 22. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobban szerettem a 11-12órás munkaidőkeretes megoldást, mivel tök mindegy, hogy 4, 8, 12 óra a napi meló, ha már be kell menni, el van baszva a nap. 8 óra munka után már semmihez nincs kedvem, energiám. Volt hogy heti 3 napra kellett bemenni 12 órázni, tőbbiszabad volt. Teljesen jó volt. Csak aztánpersze próbáltaktöbb napokat rámsózni. Akkor eljöttem
2023. aug. 22. 21:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15 :D ez

Rohadtul igaz ha be kell menni akkor màr f@sz@tört a napnak :D

Ès ja kivève ha szereted a munkàdat vagy ha nagyon tùlfizetnek èrte

2023. aug. 22. 21:10
 17/19 Szolovjov ***** válasza:
Sima ügy! Én 12 órában dolgozom. Na az mellett tényleg nincs életed.
2023. aug. 23. 10:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik általam próbált verzióra (12 órás nappali műszakok, vegyes 8 és 12 órás, 12 órás éjszakai és hétvégés) lecserélmém ezt az átkozott napi 8-at, szó szerint kettétöri a napomat, ahogy előttem is írták.

Tönkrement belé az előző párkapcsolatom, a jelenlegi nem tudom meddig fogja bírni, évek óta nem tudok rendszeresen sportolni, nem tudok semmit elintézni, kész káosz a környezetem. Rühellem a légkondis irodát és az irodai 'bútordarabokat' (hangos és röhög) de a HO sem sokkal jobb, itt mindig készen kell állni, egyébként is hajlamos vagyok a bealvásra így jobb ha készen állok.

Munkaidő után alig van időm/energiám bármire is. Mi a francot lehet elintézni délután, amikor mindenkinek egyszerre jár le a munkaideje? Lehet menni a tömeggel bevásárolni, max, na azt is nagyon unom már.

Sajnos ez egy ilyen karrier fázis, műszakozni már nem mehetek vissza, igazi remote-hoz ahol nem nézegetik elérhető vagyok-e, még kevés vagyok.

Őszinte részvétem kérdező, nekem az első 8 órás, nappalos irodai munkám pokoli volt, pedig előtte többszáz órát ledolgoztam kukoricásban, gyárakban stb.

2023. aug. 29. 01:11
 19/19 anonim válasza:

Call Center ( home office)

12 órában 2 nap munka 2 pihi.

De kibaszotul jó főnök, jó munkatársak, pörgés.

A végeredmény is megéri az a havi 600-750 nettó kpba

okt. 2. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!