Nehéz a 8 órás munkaidő?
Hány éves vagy amúgy?
Sok mindentől függ.. gyári munka, 2-3 műszak, robotként néznek rád és pörögsz ezerrel.
Vagy 8-16-ig dolgozol el klímás irodában és reszeled a körmeidet 😃
20
Eladóként jelentkeztem sok helyre. Pl:Jysk, Aldi ilyenek...
17:30tól 22ig enyém az idő
22-7ig alszom, 7-17:30 ig meló és az ahhoz köthető utazás-készülődés.
Attól függ mit csinálsz. Én szeretem a munkám, így gyorsan eltelik.
Hát nem a legjobb, én jelenleg nem szeretem. De attól is függ, hol dolgozol, mennyire szereted, amit csinálsz.
Nekem keservesen megy el, és mire végzek a teendőimmel, már fekhetek is le aludni. Munka után ugyan van időm 1-2 dologra, de nem sokra, mert mindig nagyon fáradt vagyok és ha azt nézzük, idő sincs annyi. Elszomorít, hogy többet vagyok munkában, mint amit a szabadidőmben töltök.
Hát ja a napi 8óra a”tàrsadalmi elvárás” és igen nagyon függ mit dolgozol és hogy szereted e..
Jelenleg 7:30-16:00ig dolgozom
Segédápolóként egy terápiaközpontban.
A konstans munka kb 3-4óra hossza 1nap
Hétvége ünnepnapok szabadok
A fizu nemrossz
Üzemanyagpénz és kb 5perc autóval a munkahelyem..így nagyon kényelmes és bőven van időm energiám a nap folyamán de nem szeretem….
Előtte kertépítéssel foglalkoztam
Azt szerettem és aztis csak 8órában dolgoztam de azz fizikailag kimerített
Nameg szakácsként szezonra :D hát aztis szeretem azert csináltam de azz akkor szakács vagy nem ember :D
A 8óra álom
Szabadnap 1 vagy 1sem
És ja azis lemerít fizikailag pörögsz eegész nap 2òra szünettel
De a fizu azz jò
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!