Mennyire lenne nehéz ezt megcsinálni és mennyi időt venne kb igénybe?
Van egy 2008-as építésű hétvégi házam, fából. Zsindely tetővel, lambériával, padlóval, stb. Amolyan hagyományos vidéki stílusú most. Szeretném belül legipszkartonozni, kimeszelni, kifesteni, szalagparkettát tenni, kívülről szigetelni, vakolni, festeni. Tetőt szeretném lemezzel beborítani.
Mennyi időt venne igénybe mindez? Olyan 4-en lennénk akik dolgoznánk rajta. Mennyire lenne nehéz mindezt megcsinálni?
Nem ismerem a 3 illetőt, de remélem valóban 1 nap lesz egy munkafolyamat.
Kezdeni szerintem a tetővel fogok, hogy ne legyen beázás vagy bármi. Köszönöm! Jöhetnek még válaszok
Mielőtt nekiállsz a külső szigetelésnek, érdemes hőtechnikai számításokat csinálni. Valamint szakvéleményt is kérnék, hogy a fa szerkezetet károsítja-e hosszú távon, ha elzárod a szigeteléssel a külvilágtól
A tetőt pedig csak akkor burkolnám újra, ha már olyan rossz állapotú, hogy nem éri meg javítani.
Hát nekem nem éri meg javítani a tetőt. Az, hogy most menjek zsindelyt venni, zsindelyezzem ott és kalapálgassam... Nem szeretnék tovább csömörködni ilyen megoldásokkal, a zsindely nahyon rothad.
A fának szerintem nem leez semmi baja. Nekem ha 20 évig kibírja, bőven elég :)
De azért köszönöm a válaszokat. Még jöhetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!