Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 4 óráhosszás online interjút...

4 óráhosszás online interjút angolul ennyire normális dolog?

Figyelt kérdés

2023. aug. 22. 15:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"kötözködő, másokat el nem fogadó, másokban a hibát felnagyító, magában meg nem találó"

Ez csak hablaty. Természetesen egy tévedést kifogásolni, azt mindig lehet kötözködésnek hívni, mint ahogy a kötözködés kifogásolását is lehetne kötözködésnek hívni. :D

Miért nagyítaná fel?

Honnan tudod, hogy magában meg nem találó? Ezek csak az aljas kispatkányi savazások, melyek szintén tipikusan magyarok, és ha lehetne, én ezek miatt menekülnék nyugatra. :D :D :D

2023. aug. 23. 09:45
 12/14 anonim ***** válasza:

"Ide, pont, most helytelenebbül írt. Éééés????"

Éééés, te, meg, azt, hiszed, hogy, mindenhova, vesszőt, kell, rakni, pedig, nem,

Egyébként meg mihez képest "helytelenebbül"? Honnan tudhatnánk, hogy tud helyesebben is? Nem vagy te kicsit túl naív?

2023. aug. 23. 10:04
 13/14 anonim ***** válasza:
#10: Jaaa, hogy mosogató vagy egy határmenti oszták étteremben... Miért nem ezzel kezdted?!?
2023. aug. 23. 10:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem magyarul is kicsinálna egy egyszerre megtartott ilyen hosszú interjú. Szerintem nem szokványos.
2023. aug. 23. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!